Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2009

ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΥ

Με σκορ 5-1 έληξε το τοπικό ντέρμπι μεταξύ του ΠΑΣ και του Απόλλωνα Αμμοχωρίου, σε έναν αγώνα που έγινε κάτω από πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες αφού η βροχή που έπεφτε από το πρώι δυσκόλεψε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των 2 ομάδων. Τα γκολ του ΠΑΣ πέτυχαν οι Ιωαννίδης, Φουδούλης, Μητρεβόλης 2 και Κήμες ενώ για τους φιλοξενούμενους το γκολ πέτυχε ο Γιώργος Τριγωνίδης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι την πρώτη τους εμφάνιση με την ανδρική ομάδα έκαναν 2 ποδοσφαιριστές από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου (ο Καρακόλης, 15 ετών και ο Ποντίκης 14 ετών), δείχνοντας ότι οι προπονητές του ΠΑΣ υπολογίζουν όλους τους παίχτες που έχουν στη διάθεσή τους. Από την άλλη μεριά είναι η δικαίωση των προσπαθειών και των φιλοδοξιών των νεαρών ποδοσφαιριστών, που φέτος το καλοκαίρι αποφάσισαν να μείνουν στην ομάδα και να δουλέψουν σε πιο επαγγελματικά στάνταρ και όχι να δοθούν δανεικοί σε μικρότερες κατηγορίες ώστε να "ψηθούν" παίρνοντας περισσότερα παιχνίδια.
Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ: ΔΕΛΗΝΑΟΥΜ, ΤΡΑΊ΄ΚΟΣ, ΖΗΚΟΣ (ΚΑΡΑΚΟΛΗΣ 53΄), ΜΑΝΟΣ Γ., ΜΑΝΟΣ Π. (ΑΣΛΑΝΟΓΛΟΥ 78΄), ΚΗΜΕΣ, ΦΟΥΔΟΥΛΗΣ, ΤΣΑΠΑΡΗΣ (ΠΟΝΤΙΚΗΣ 49΄), ΜΗΤΡΕΒΟΛΗΣ, ΠΛΑΓΙΑΝΤΣΗΣ
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 7ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ 3ου ΟΜΙΛΟΥ
Εθνικός Βατερού-Βατανιακός 2-1
Σιάτιστα-Εν.Απ. Παύλου 3-0
ΑΕ Ποντίων Βατ.-Αλεξάνδρεια 2-3
Εθνικός Κατερίνης-ΑΕ Ποντίων Κατ. 0-0
Φλώρινα-Απόλλων Αμμοχωρίου 5-1
Κάστωρ-Μακεδονικός Φούφας 2-0
Νίκη Αγκαθιάς-Νάουσα 2-1
Σβορώνος- ΑΕΡΑΤΑ 0-1