Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

ΔΥΟ ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΛΠΙΔΩΝ...

...μία στροφή πριν την λήξη των παιδικών πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Φλώρινας. Στον τελευταίο τους εντός έδρας αγώνα, στο ΔΑΚ Φλώρινας, για το πρωτάθλημα οι παίδες του ΠΑΣ Φλώρινα επικράτησαν των Ελπίδων με ευρύ σκορ πετυχαίνοντας μερικά πολύ όμορφα σε εκτέλεση γκολ  και σκόρερς τους Τασομηνόπουλο3, Γροσδάνη2,  Δαϊκο2, Κοκαρόπουλο, Χριστάκη, Κεβρεκίδη και Κων/νίδη. Οι Προπαίδες του ΠΑΣ πήραν και αυτοί τη νίκη με 2 γκολ που πέτυχε με πανομοιότυπο τρόπο ο Γεωργιάδης μετά από σέντρες από δεξιά των Γκινούδη και Ντούρου αντίστοιχα. Οι υποχρεώσεις των δύο τμημάτων αλλά και όλης της Ακαδημίας συνεχίζονται το Σάββατο με το 1ο Τουρνουά του Μακροχωρίου στη Βέροια. Ησυγκέντρωση της ομάδας θα γίνει στις 8:30.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ:

ΠΑΙΔΙΚΟ: ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ (ΓΕΩΡΓΙΟΥ), ΠΑΝΟΥ, ΚΩΝ/ΝΙΔΗΣ, ΔΑΪΚΟΣ, ΣΚΕΝΔΡΕΡΗΣ, ΤΙΚΤΑΠΑΝΙΔΗΣ, ΤΑΣΟΜΗΝΟΠΟΥΛΟΣ (ΓΚΙΟΡΤΖΙΝΗΣ Ι.), ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ, ΜΠΑΚΑΛΗΣ (ΙΩΑΝΝΟΥ), ΓΡΟΣΔΑΝΗΣ (ΚΕΒΡΕΚΙΔΗΣ Χ.), ΚΟΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ.

ΠροΠΑΙΔΙΚΟ: ΜΠΑΛΚΟΣ, ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ, ΚΟΥΒΑΡΑΣ, ΔΗΜΤΣΙΟΣ Σ., ΠΕΤΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΟΥΚΑΣ, ΚΕΒΡΕΚΙΔΗΣ Γ., ΠΑΛΙΚΡΟΥΣΗΣ, ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ, ΓΚΙΟΡΤΖΙΝΗΣ Κ., ΓΚΙΝΟΥΔΗΣ, ΝΤΟΥΡΟΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΡΑΧΩΒΙΤΣΑΣ, ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, ΔΗΜΤΣΙΟΣ Λ.