Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

Δάφνη Λεβαίας - Π.Α.Σ Φλώρινα 0-3

Την τέταρτη διαδοχική του εκτός έδρας νίκη  (4Χ4)  πέτυχε χθες το απόγευμα  ο Π.Α.Σ Φλώρινα στη Λεβαία με αντίπαλο την τοπική Δάφνη με σκορ 0-3.
Δείχνοντας μεγάλη υπομονή η ομάδα μας κατάφερε να κάμψει την μαχητική αντίσταση των ποδοσφαιριστών του Ανδρέα Τεκίδη που με διάταξη  3-5-2  προσπάθησε να στραγγαλίσει το κέντρο του Π.Α.Σ Φλώρινα κλείνοντας όμως προσωρινά τους διαδρόμους που οδηγούσαν στο τέρμα που φρουρούσε ο <<γιγάντιος>>  τερματοφύλακας της Δάφνης Λεβαίας. 
Εκμεταλλευόμενος την ταχύτητα και την τεχνική κατάρτιση των ποδοσφαιριστών του ο Π.Α.Σ Φλώρινα έδρασε από τα πλάγια και με ωραίες ενέργειες κατάφερε τελικά να πετύχει τρία τέρματα απέναντι σε ένα πολύ δυνατό και καλά στημένο σύνολο που σαφέστατα αδικείται από την βαθμολογική του θέση.
Στο 15΄ Μετά από φάση διαρκείας ο Γιώργος Ιωαννίδης στο ύψος του πέναλτι με δυνατό σουτ παρά την απόκρουση του τερματοφύλακα κάνει το 0-1.
Στο 22΄ Καρφωτή κεφαλιά του Δρακόπουλου από πλεονεκτική θέση καταλήγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μαυρομάτη.
Στο 39΄ Ο Κώστας Λεζάκης από πλάγια δεξιά  με ωραία ενέργεια πέρασε δυο αντιπάλους μπήκε στη μικρή περιοχή  και την κατάλληλη στιγμή σε φάση πάρε- βάλε έσπασε και  έστρωσε στο Βασίλη Μήνο που με κοντινό πλασέ έκανε το 0-2. 
Στο 64΄ Μεγάλη ευκαιρία για την Δάφνη αφού ο Μπασούρης από τα τρία μέτρα πλάσαρε, μετά από ξέρασμα της άμυνας του Π.Α.Σ ,πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μαυρομάτη.
Στο 68΄ Ο <<σίφουνας>> του Π.Α.Σ Χρήστος Παλιάρης αφού πήρε την μπάλα από το ύψος του κέντρου έστρωσε όμορφα στον Κώστα Λεζάκη που σχεδόν εκτός περιοχής εξαπέλυσε δυνατό συρτό σουτ στη δεξιά πλευρά της εστίας της Δάφνης ..0-3.
Στο 75΄ Ο Παναγιώτης Δάικος βλέποντας την τρύπα στην άμυνα της Δάφνης βγάζει καταπληκτική ασίστ στον Χρήστο Παλιάρη που δεν πρόλαβε να πλασάρει τον θηριώδη τερματοφύλακα της Δάφνης δίνοντας του την ευκαιρία να διώξει σωτήρια άουτ.
ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Νίκη και τρεις βαθμοί για το νεανικό σύνολο του Π.Α.Σ Φλώρινα που συνεχίζει με θετικούς οιωνούς καθώς πληροφοριακά  σας αναφέρουμε πως ο μέσος όρος ηλικίας των ποδοσφαιριστών που έπαιξαν ήταν κάτω των είκοσι (20) ετών δηλ. 19,1! Δουλειά μόνο!
Για τον Π.Α.Σ Φλώρινα έπαιξαν:
Μαυρομάτης, Κεσίδης, Γιαγκουλίδης, Τάντσης, Κωνσταντινίδης,
Μάρκου, Ιωαννίδης, Κοκαρόπουλος, Μήνος,
Δόρης, Λεζάκης.
Αλλαγές έπαιξαν:Μαργαρίτης,Παλιάρης,Δάικος,Χατζηαδαμίδης.