Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

Χόρευε και στην λάσπη ο ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ...

...το Σάββατο που μας πέρασε αφού πριν την βραδινή χοροεσπερίδα προηγήθηκε ο αγώνας πρωταθλήματος της ομάδας μέσα στο Βαρικό εναντίων του τοπικού Διαγόρα. Ο αγώνας έγινε σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο και σε ένα γήπεδο που ήταν οριακό από πλευράς καταλληλότητας λόγω της συνεχόμενης βροχόπτωσης και χιονόπτωσης που επικρατούσαν από το πρωί. Παρόλο τον κακό αγωνιστικό χώρο ο ΠΑΣ έπαιξε δυνατά και παθιασμένα και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες κυρίως με τους Μήνο, Λεζάκη και Ποντίκη και κατάφερε να ανοίξει το σκορ με δυνατό αριστερό σουτ του Κυρκόπουλου μέσα από την περιοχή στο 24ο λεπτό. Λίγα λεπτά αργότερα ο Ποντίκης ήταν αυτός που πήρε από τον Μπιτσάνη και με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 0-2. Στην επανάληψη ο ΠΑΣ έχασε και άλλες ευκαιρίες με τον Μήνο, τον Ποντίκη και τον Λεζάκη να έχουν κέφια αλλά να μην μπορούν να πετύχουν άλλο γκολ κάτι που κατάφερε ο Μπιτσάνης μετά από ασίστ του Μήνου με κοντινό πλασέ από πλάγια θέση. 

Στην αναμέτρηση πραγματοποίηση την πρώτη του συμμετοχή με το ανδρικό τμήμα ο Φίλιππος Ακριτίδης άλλος ένα ποδοσφαιριστής γεννημένος το 2003 ο 4ος στην σειρά που προέρχεται από το παιδικό τμήμα της ομάδας.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ: ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ, ΚΕΣΙΔΗΣ, ΚΩΝ/ΝΙΔΗΣ, ΓΛΟΥΦΤΣΗΣ, ΤΣΙΓΛΗΣ (ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ), ΜΑΡΚΟΥ, ΠΟΝΤΙΚΗΣ (ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ), ΚΥΡΚΟΠΟΥΛΟΣ (ΡΑΧΩΒΙΤΣΑΣ), ΛΕΖΑΚΗΣ, ΜΗΝΟΣ (ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ), ΜΠΙΤΣΑΝΗΣ