Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

2η ισοπαλία με Θύελλα Φιλώτα

Την δεύτερη ισοπαλία του στο πρωτάθλημα έφερε ο ΠΑΣ Φλώρινα και πάλι με την ομάδα της Θύελλας Φιλώτα όπως και στο πρώτο γύρο αυτή την φορά εκτός έδρας με σκορ 2-2. Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο από δύο άκρως νεανικές ομάδες με τους γηπεδούχους να προηγούνται δύο φορές με γκολ των Έμερσον και Τσέλα και τους παίχτες του ΠΑΣ να ισοφαρίζουν με εκτέλεση πέναλτι του Λεζάκη που κέρδισε ο Κεσίδης και με έναν κεραυνό του Τάντση από το κέντρο του γηπέδου. Ο ΠΑΣ είχε αρκετές ευκαιρίες κυρίως στο πρώτο ημίχρονο με τους Ποντίκη, Μήνο και Κων/νίδη αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει κάτι καλό ενώ στην επανάληψη ο δυνατός αέρας δεν επέτρεψε να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο με τον Μήνο να φτάνει σε καλή θέση αλλά να μην μπορεί να πλασάρει όπως θα ήθελε τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τον ΠΑΣ Φλώρινα είναι σε δύο εβδομάδες αφού μεσολαβεί ο τελικός κυπέλλου της ΕΠΣ Φλώρινας με αντίπαλο τον Μελιτέα Μελίτης εκτός έδρας.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ: ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ, ΓΛΟΥΦΤΣΗΣ, ΚΩΝ/ΝΙΔΗΣ, ΔΑΪΚΟΣ (ΠΑΛΙΚΡΟΥΣΗΣ 75΄), ΤΑΝΤΣΗΣ, ΜΑΡΚΟΥ (ΚΕΣΙΔΗΣ 30΄), ΠΟΝΤΙΚΗΣ, ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ, ΛΕΖΑΚΗΣ, ΜΗΝΟΣ, ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ (ΡΑΧΩΒΙΤΣΑΣ 65΄)