Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

Στην Αριδαία και στα λουτρά του Πόζαρ...

...βρέθηκε εχθές Κυριακή η Ακαδημία ποδοσφαίρου του ΠΑΣ Φλώρινα. Οι νεαροί αθλητές της ομάδας αγωνίστηκαν σε φιλικό τουρνουά στο αθλητικό κέντρο της Ακαδημίας Joga Bonito με αντίπαλες ομάδες τους γηπεδούχους και τον Αστέρα Ραιδεστού σε άριστες καιρικές και γηπεδικές συνθήκες. Ο ΠΑΣ Φλώρινα συμμετείχε με όλα του τα αγωνιστικά τμήματα που αμέσως μετά τους αγώνες ανηφόρισαν για τα λουτρά του Πόζαρ όπου απόλαυσαν την αποθεραπεία τους στα κρύα και ζεστά νερά του ποταμού και των πισίνων με φόντο το μαγευτικό τοπίο της περιοχής. Η εβδομάδα που ξεκινάει για τον ΠΑΣ είναι πολύ σημαντική αφού στο τέλος αυτής θα πραγματοποιηθεί το 11ο Διεθνές τουρνουά του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ που και φέτος αναμένεται να προσελκύσει τα βλέμματα των φίλων του ποδοσφαίρου της περιοχής με μεγάλα ονόματα ομάδων να δίνουν το παρόν. 

ΠΑΙΔΙΚΟ: ΜΠΑΛΚΟΣ, ΑΜΠΝΤΙΑΪ, ΔΗΜΤΣΙΟΣ Σ., ΔΗΜΤΣΙΟΣ Λ., ΔΟΛΙΔΗΣ, ΜΟΥΚΑΣ Θ., ΑΚΤΙΡΙΤΙΔΗΣ, ΓΚΙΝΟΥΔΗΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Χ., ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΚΑΓΙΑΛΙΔΗΣ, ΝΤΟΥΡΟΣ, ΡΑΧΩΒΙΤΣΑΣ    

ΠροΠΑΙΔΙΚΟ: ΔΑΛΑΚΗΣ, ΜΟΥΚΑΣ Ε., ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ, ΔΕΡΜΑΤΙΔΗΣ Α., ΔΕΡΜΑΤΙΔΗΣ Ε., ΝΤΩΝΟΣ, ΒΟΖΙΝΗΣ, ΘΩΜΑΪΔΗΣ Κ., ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ, ΣΟΛΑΚΗΣ, ΤΣΕΤΣΟΣ, ΤΡΑΪΚΟΣ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Θ.

ΤΖΟΥΝΙΟΡ: ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΙΟΥΡΟΥΚΗΣ, ΜΟΥΚΑΣ Ν., ΓΙΑΓΚΟΥΛΤΣΗΣ, ΔΟΥΠΑΤΣΗΣ, ΓΙΑΓΚΟΥ, ΤΑΣΟΜΗΝΗΣ, ΜΑΡΙΝΟΣ, ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ, ΘΩΜΑΪΔΗΣ Ι., ΔΑΛΑΚΗΣ Α.. ΑΛΙΓΙΑ, ΤΣΟΥΡΛΙΝΗΣ, ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α., 

ΠροΤΖΟΥΝΙΟΡ: ΠΑΛΙΚΡΟΥΣΗΣ Θ., ΟΥΛΙΑΡΗΣ, ΓΑΖΕΑΣ, ΣΑΜΠΑΛΗΣ, ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Μ., ΔΑΪΡΕΤΖΗΣ, ΑΛΕΞΙΟΥ, ΠΑΡΔΑΛΗΣ, ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Δ.   

ΒΑΜΒΙΝΙ: ΠΑΛΙΚΡΟΥΣΗΣ Λ., ΚΟΛΤΣΗΣ, ΠΟΥΡΙΔΗΣ, ΔΟΛΙΔΗΣ Λ., ΜΠΟΤΣΗΣ