Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018

Τελέστηκε ο ετήσιος αγιασμός της ανδρικής ομάδας του Π.Α.Σ Φλώρινα



Τον καθιερωμένο αγιασμό,εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στη Α1της Ε.Π.Σ Φλώρινας πραγματοποίησε ο Π.Α.Σ Φλώρινα σήμερα το απόγευμα στο ΔΑΚ της πόλης.Σύσσωμο το Δ.Σ της ομάδας,ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ Φλώρινας Κώστας Αντωνιάδης,ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΦ Αντώνης Ζαέκης, το προπονητικό επιτελείο και το όλο το έμψυχο δυναμικό, βρέθηκε στο γήπεδο για την ευλογία μιας καλής αγωνιστικής σεζόν.
Ο πατέρας Αριστομένης Ηλιάδης,τέλεσε τον αγιασμό και ευλόγησε την ομάδα, τα αποδυτήρια, τις εγκαταστάσεις του γηπέδου,και ευχήθηκε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της.Στη συνέχεια το λόγο πήρε και μίλησε στους ποδοσφαιριστές εκ μέρος του Πρόεδρου της ομάδας,ο αδελφός του, Θεόδωρος Ουλιάρης που ευχήθηκε στο προπονητικό επιτελείο και στους ποδοσφαιριστές καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς και να οδηγήσουν την ομάδα όσο το δυνατόν πιο ψηλά. Αμέσως μετά έγινε η <<έκπληξη >> με τη παρουσία της νέας εντυπωσιακής εμφάνισης της ομάδας,σε συνεργασία με την MACRON, χορηγίας του Petridis cars. Ο Μέγας χορηγός του Π.Α.Σ Φλώρινα Εταιρία Petridis cars βρίσκεται στο 8 χλμ.Θεσσαλονίκης – Μουδανιών ιδρύθηκε το 2007 από τους Παναγιώτη και Σάκη Πετρίδη και δραστηριοποιείται στο χώρο της εμπορίας αυτοκινήτων.Στην εταιρία Petridis cars έχετε την δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε καινούρια αυτοκίνητα όλων των εταιριών με μεγάλες εκπτώσεις και επιλεγμένα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα που έχουν υποβληθεί σε αυστηρούς ελέγχους.Η πολύχρονη πείρα,ο σύγχρονος τρόπος λειτουργίας της επιχείρησης, οι παρεχόμενες υπηρεσίες και η άψογη εξυπηρέτηση,καθιστούν την Petridis cars μια δυναμική και καταξιωμένη επιχείρηση στο χώρο της εμπορίας αυτοκινήτων. Η Petridis cars διαθέτει όλων των κατηγοριών αυτοκίνητα, από μικρά πόλης μέχρι και οικογενειακά-λιμουζίνες. Επίσης διαθέτει μεγάλη γκάμα από jeep 4χ4. Έτσι η εταιρία καλύπτει και τις πλέον ιδιαίτερες απαιτήσεις των πελατών της.
Μπείτε στο www.petridiscars.gr και κάντε την επιλογή σας με χρυσή εγγύηση ή Τηλεφωνήστε στο 2310912966- 6955192999 και 6977345349 για οποιαδήποτε πληροφορία.
Ευχαριστούμε τη Petridis cars για την ευγενική χορηγία και της ευχόμαστε κάθε επιχειρηματική επιτυχία! 
Αργότερα σύσσωμη η ομάδα κατευθύνθηκε για χαλαρό καφεδάκι  στο Rivo all day cafe bar που βρίσκεται στην οδό Ελευθερίας & Ταγμ. Φουλεδάκη -78 ιδιοκτησίας του Βαγγέλη Τσέκαρη γνωστού επιχειρηματία υποστηρικτή του τοπικού ποδοσφαίρου της Πόλης.
Στο Δημοτικό Γήπεδο Βαρικού στις 15-9-2108 και ώρα 17:00μμ θα διεξαχθεί η αναμέτρηση Διαγόρας Βαρικού – ΠΑΣ Φλώρινα για την 1η Αγωνιστική της Α1 Ε.Π.Σ Φλώρινας.
Καλή επιτυχία Π.Α.Σ Φλώρινα !