Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018

Αίαντας Αμμοχωρίου - Π.Α.Σ Φλώρινα 0-7 - Φωτογραφικό υλικό

Εύκολη εκτός έδρας νίκη για τους ερυθρόλευκους του Ηλία Σολάκη καθώς ο  Π.Α.Σ Φλώρινα στο χθεσινό τελευταίο αγώνα του πρώτου γύρου Πρωταθλήματος της Α1 Κατηγορίας ΕΠΣ Φλώρινας με αντίπαλο τον Αίαντα Αμμοχωρίου επικράτησε με σκορ 0-7.
Στο 27΄Ο Ηλίας Μάρκου άνοιξε το σκορ με δυνατή κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ακρίτα Ακριτίδη.
Στο 35΄Μετά από επέλαση του Αντώνη Πανταζίδη από τα δεξιά και όμορφης σέντρας του  στο βάθος της εστίας του Κώστα Φωστηρόπουλου ο Σταύρος Μητρεβόλης με κοντινό βολέ έκανε το 0-2.
Στο 53΄Ατομική περίτεχνη ενέργεια του Αντώνη Πανταζίδη από τα δεξιά αποφεύγει δυο αντιπάλους και με δυνατό συρτό σουτ κάνει το 0-3.
Στο 61΄Ο Γιώργος Συμεωνίδης επωφελείται λάθος της άμυνας και με δυνατό σουτ κάνει το 0-4.
Στο 65΄Ο Βασίλης Καλογιάννης μετά από κάθετη μπαλιά τρύπα στη καρδιά της άμυνας του Αίαντα από τον Γιώργο Συμεωνίδη τσιμπάει όμορφα τη μπάλα και ανάμεσα σε δυο αντιπάλους πλασάρει υποδειγματικά τον Φωστηρόπουλο και γράφει το 0-5 για τον Π.Α.Σ.
Στο 76΄ Ο Γιώργος Συμεωνίδης μετά από σέντρα ακριβείας του Βασίλη Καλογιάννη με πλασέ κάνει το 0-6.
Στο 83΄Ο κεφάτος σήμερα Βασίλης Καλογιάννης μετά από έξυπνη μπαλιά του Ηλία Μάρκου περνάει τους αντιπάλους και στο τετ α τετ με τον Φωστηρόπουλο κάνει το 0-7 με όμορφο πλασέ.
Στο 88' Φοβερή απόκρουση του Γιάννη Μαυρομάτη σε καταπληκτική εκτέλεση φάουλ του Πέτρου Τάτε αφού έπεσε σωστά στο δεξί <<Γ>> της εστίας του και έδιωξε σε κόρνερ.
ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Για τον Π.Α.Σ Φλώρινα έπαιξαν:
Μαυρομάτης,Καγιαλίδης,Πανταζίδης,Λυκούδης,
Κωτσόπουλος,Γώγος,Μάρκου,Βλαδίκας,Ακριτίδης,
Συμεωνίδης,Μητρεβόλης.
Αλλαγές έπαιξαν : Καλογιάννης,Κυρκόπουλος,Δάικος,Παλικρούσης