Σάββατο 13 Απριλίου 2019

Ηρακλής Αρμενοχωρίου - Π.Α.Σ Φλώρινα 1-3!

Μεγάλης βαθμολογικής σημασίας εκτός έδρας νίκη πέτυχε σήμερα το απόγευμα ο Π.Α.Σ Φλώρινα απέναντι στον Ηρακλή Αρμενοχωρίου με σκορ 1-3! Νωρίς-νωρίς και
μόλις στο 3΄ Ο Ακρίτας Ακριτίδης έβγαλε κάθετη μπαλιά προς τον Θοδωρή Βλαδίκα που πήρε τη μπάλα μπήκε όμορφα στην μικρή περιοχή-τρίπλαρε τον εξερχόμενο τερματοφύλακα του Ηρακλή και με ωραίο πλαγιαστό σουτ έκανε το 0-1.
Στο 26΄Ο Νίκος Λιάμης αφού έκανε κούρσα 20 μέτρων με ωραία σέντρα από τα δεξιά βρίσκει τον Σταύρο Μητρεβόλη που σε φάση πάρε- βάλε στρώνει έξυπνα στον Στράτο Κατή που από το ύψος του πέναλτι με σουτ κάνει το 0-2.
Το επόμενο δωδεκάλεπτο ο Π.Α.Σ φάνηκε να επαναπαύεται με το σκορ και παρά τις φωνές και οδηγίες του πάγκου έδωσε την δυνατότητα αλλά και το χώρο στον Ηρακλή να ανέβει και στο 38΄ο νεαρός Δαμιανόπουλος με ωραία ζυγισμένο χαμηλό και διαγώνιο σουτ κάνει το 1-2 δίνοντας άλλη διάσταση στο παιχνίδι.
Στο 41΄ Ο Ακρίτας Ακριτίδης με σέντρα βρίσκει τον επερχόμενο Γιώργο Κωτσόπουλο όμως στο πλασέ του στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Ηρακλή με τους αμυντικούς να διώχνουν το κίνδυνο στη συνέχεια.
Στο 67΄Ο Αντώνης Πανταζίδης βρίσκει χώρο και ανεβαίνει εντυπωσιακά. Αποφεύγει δυο αμυντικούς και σεντράρει παράλληλα. Διώχνει ο τερματοφύλακας του Αρμενοχωρίου,αυτή φτάνει στον Στράτο Κατή που σουτάρει όμως πάνω στους αμυντικούς του Ηρακλή.
Στο γκελ η μπάλα φτάνει στο Σταύρο Μητρεβόλη που εύκολα με σουτ κάνει το 1-3.
Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του σημερινού αγώνα.
Η νίκη αυτή δίνει το δικαίωμα στον Π.Α.Σ Φλώρινα στη συνέχεια να ονειρεύεται πλέον και να ελπίζει στην κατάκτηση του φετινού Πρωταθλήματος αλλά και στην απευθείας άνοδο του στα σαλόνια της Γ΄Εθνικής!
Τρεις ακόμα τελικοί!
Συνεχίζουμε προσηλωμένοι στο στόχο!
Για τον Π.Α.Σ Φλώρινα έπαιξαν: Μαυρομάτης,Καγιαλίδης,Κωτσόπουλος,Λιάμης,
Πανταζίδης,Μάρκου,Γώγος,Ακριτίδης,Βλαδίκας,Κατής,Μητρεβόλης
Αλλαγές έπαιξαν:Ποντίκης,Κωνσταντινίδης,Δαίκος,Μαρκούλης