Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

Π.Α.Σ Φλώρινα- Αίαντας Αμμοχωρίου 6-0. Πρωταθλητής ο Π.Α.Σ Φλώρινα ...ΓΈθνική ήρθαμε!

Campeones 2018-19 ..... λοιπόν ο Π.Α.Σ Φλώρινα καθώς με τη νίκη απέναντι στο Αίαντα Αμμοχωρίου τερμάτισε πρώτος στη Α΄Κατηγορία Ε.Π.Σ Φλώρινας με 53 βαθμούς και 70-10 τέρματα.
Άξιος Πρωταθλητής καθώς έκανε το 10-10 στο Β΄γύρο του Πρωταθλήματος αήττητος  με το εντυπωσιακό 37-2 τέρματα!
Παρά τη εκνευριστική βροχή οι παίκτες του Π.Α.Σ μπήκαν δυνατά και κεφάτοι και στο 14΄ο Κώστας Ποντίκης άνοιξε το σκορ με σουτ 1-0.
Στο 25΄Με εντυπωσιακό άπιαστο σουτ ο Γιώργος Συμεωνίδης έκανε το 2-0 ενώ στο 35΄ ο Γιώργος με καταπληκτική κεφαλιά ψαράκι έστειλε τη μπάλα στην αντίθετη πλευρά του Γρ.Λαζαρίδη..3-0.
Κάπου εδώ άρχισαν να βγαίνουν φόρα παρτίδα που λέμε τα μπλουζάκια που είχε εκτυπώσει η ομάδα που έλεγαν μπροστά Campeones 2019 και πίσω 'Ενα όνειρο έγινε πραγματικότητα...ΓΈθνική!...Ερχόμαστε !...αλλά και οι παγωμένες μπύρες και σαμπάνιες που είχαν αγοραστεί για την περίσταση.
Στο 52΄και πάλι ασταμάτητος και αφινιασμένος ο Γιώργος Συμεωνίδης με βολέ κάνει τo
 4-0...Χατ τρικ για τον Γιώργο Συμεωνίδη..
Στο 60΄Είχαμε την επίτευξη τέρματος και πάλι από τον Κώστα Ποντίκη που με προβολή έκανε το 5-0.
Το πιο όμορφο και συγκινητικό ...τέρμα πέτυχε ο Ανδρέας Μπαμπάρης με εκτέλεση πέναλτι λίγο πριν την λήξη της αναμέτρησης με τους ποδοσφαιριστές του Π.Α.Σ να τον αγκαλιάζουν,να τον επευφημούν και να τον πετούν στο αέρα φωνάζοντας ρυθμικά το όνομα του.
Τρομερές στιγμές για τον Ανδρέα Μπαμπάρη που αργότερα στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης προανήγγειλε το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας.Ο διαιτητής Θανάσης Κάτης σφύριξε τη λήξη του αγώνα και αρχίζουν τα τρελα΄πανηγύρια της ομάδας του Π.Α.Σ Φλώρινα!
Παιδική χαρά θύμιζε το ΔΑΚ καθώς ήταν εκτός ελέγχου από χαρά όλοι στην ομάδα!
Το γλέντι μεταφέρθηκε στα αποδυτήρια της ομάδας με την ιαχή ¨¨Φλώρινᨨ και τα μπέκ από σαμπάνια να ανοίγουν πάνω σε όλους τους παρευρισκόμενους στο χώρο.Τριάντα έξι σαμπάνιες ανοίχτηκαν και καταναλώθηκαν 120 κουτάκια μπύρας μέσα σε απίστευτο χρόνο!
Όμως το γλέντι συνεχίστηκε και εκτός του Δ.Α.Κ καθώς οι ποδοσφαιριστές πάνω σε αγροτικά οχήματα κατευθύνθηκαν μέσα στη Πόλη περνώντας από κεντρικά σημεία με τους συμπολίτες μας να χειροκροτούν δείχνοντας την αγάπη τους αλλά και ποιος είναι ο φετινός Πρωταθλητής και αφεντικό του Νομού!
Αφού τελείωσε ο γύρος της Πόλης όλοι γύρισαν στα αποδυτήρια και πάλι όπου περίμενε την ομάδα άφθονη νόστιμη και ζεστή πίτσα!
Το γλέντι συνεχίστηκε στο Rivo του φίλου Βαγγέλη Τσέκαρη μέχρι το πρωί με τον Βαγγέλη να κερνάει τα παιδιά της ομάδας ως επιβράβευση κατάκτηση του Πρωταθλήματος!Για άλλη μια φορά Βαγγέλη όλοι σε ευχαριστούμε..
Στο μεταξύ η Δκση του Π.Α.Σ  συνεδρίαζε με σκοπό την προετοιμασία για την αιμοδοσία του Συλλόγου- για την φιλική ποδοσφαιρική αναμέτρηση φιλανθρωπικού χαρακτήρα με την ομάδα του ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ αλλά και την μεγάλη φιέστα που ετοιμάζουμε... όλα αυτά για τις 19-5 και από ώρα 10.30! Σας περιμένουμε όλους!