Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019

Τελετή Λήξης με την Παρουσία των Αθλητικών Ακαδημιών ΟΠΑΠ και πολλά χαμόγελα.....

...είχαμε εχθές 18/6/2019 στο ΔΑΚ Φλώρινας για τα τμήματα υποδομής του συλλόγου του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ. Το πρόγραμμα των Αθλητικών Ακαδημιών του ΟΠΑΠ που ανελλιπώς συμμετέχει ο ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ επιφύλαξε την καλύτερη έκπληξη για τους μικρούς αθλητές του συλλόγου που στην τελευταία τους συγκέντρωση για την σεζόν που διανύσαμε αγωνίστηκαν σε παιχνίδια πέραν του ποδοσφαίρου με τις οδηγίες των έγκριτων επιστημόνων κου Αχιλλέα Υφαντίδη (ψυχολόγου σχολών UEFA και μικρών εθνικών ομάδων) και Αναστάσιου  (Διατροφολόγου). Οι δύο εκπρόσωποι του ΟΠΑΠ πέρασαν αθλητικών μηνύματα στους περισσότερους από 100 νεαρούς ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν στο στάδιο μέσω διαδραστικών παιχνιδιών. 

Στην συνέχεια ακολούθησε η τελετή λήξης της χρονιάς με τις απονομές των τροπαίων στα αγωνιστικά τμήματα του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ που κατέκτησαν τις πρώτες θέσεις στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Φλώρινας. Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Φλώρινας απένειμε τα κύπελλα των πρωταθλητών στις Κ16 και Κ14 του ΠΑΣ ενώ οι δύο καλεσμένοι του προγράμματος στις δύο μικρότερες κατηγορίες των Κ12 και Κ10. Εκ 'μέρους της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του ΠΑΣ Φλώρινα δόθηκαν αναμνηστικά μετάλλια στα δύο μη αγωνιστικά τμήματα της ομάδας το Κ8 και Κ6. 

Η Ακαδημία του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ αναχωρεί σήμερα για την Ιταλία που θα αγωνιστεί για 2η χρονιά στο Διεθνές Τουρνουά ATRI CUP που διεξάγεται στην ομώνυμη πόλη της γειτονικής χώρας. Στην συνέχεια η Ακαδημία θα συμμετέχει καλεσμένη του Ατρομήτου Πτολεμαϊδας στη δική του τελετή λήξης ενώ ακολουθεί η 3η συμμετοχή στο Camp Ποδοσφαίρου στη Yuppi Camp. Το 1ο ραντεβού για τη νέα σεζόν δόθηκε όπως κάθε χρόνο την τελευταία Δευτέρα του Αυγούστου.