Σάββατο 3 Αυγούστου 2019

Δήλωση συμμετοχής και ανανεώσεις για τον ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ

Την Παρασκεύη που μας πέρασε οι άνθρωποι του Δ.Σ του ΠΑΣ Φλώρινα απέστειλαν στην ΕΠΟ την δήλωση συμμετοχής της ομάδας στην Γ' Εθνική και πλέον η ομάδα θα βρίσκεται στην κλήρωση της κατηγορίας μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας και τον καταρτισμό των ομίλων.

Την σειρά τους να ανανεώσουν την συνεργασία τους με την ομάδα του ΠΑΣ Φλώρινα πήραν άλλοι 3 παίχτες που συμμετείχαν ενεργά στην περυσινή πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Φλώρινας. Πρόκειται για τον 23χρονο μεσοεπιθετικό Στράτο Κατή που υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία, τον 20χρονο αριστεροπόδαρο Μπιτσάνη Κώστα, τον 18χρονο αριστερό αμυντικό Βαγγέλη Κωνσταντινίδη. 

Κοντά σε αυτούς την προετοιμασία της ομάδας θα ακολουθήσουν κανονικά από Δευτέρα 5/8/19 και παίχτες από που τελείωσαν φέτος την πορεία και την εκπαίδευση τους στα τμήματα υποδομής της ομάδας όπως οι 17χρονοί Δήμτσιος Στέφανος, Ραχωβίτσας Αλέξανδρος, Κουβαράς Αλέξανδρος, Μούκας Αθανάσιος, Γκουτζίνας Γιώργος και Ακριτίδης Φίλιππος και στην συνέχεια θα αποφασιστεί από κοινού με το προπονητικό team ποιοι θα συνεχίσουν στην ομάδα και ποιοι θα δοθούν δανεικοι. Την προετοιμασία θα ακολουθήσουν και οι παίχτες της Κ16 Ντούρος Λάζαρος, Καγιαλίδης Θεοφάνης, Σταυρίδης Αθανάσιος, Πετκόπουλος Θεοφάνης, Παλικρούσης Αλέξανδρος, Δολίδης Αλέξανδρος και Δήμτσιος Λάζαρος οι οποίοι θα αγωνίζονται με την κατηγορία τους στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Φλώρινας και ΕΠΣ Κοζάνης ενώ με βάση την περυσινή παρουσία τους πολλοί από αυτούς είναι βέβαιο ότι θα συμμετέχουν σε πολλούς αγώνες με την ανδρική ομάδα.

Άλλοι 5 ποδοσφαιριστές με παρουσία στην Γ Εθνική κατηγορία ήρθαν σε προφορική συμφωνία με την ομάδα του ΠΑΣ και αναμένεται να ανακοινωθούν στις αρχές της επόμενης εβδομάδας με την έναρξη της προετοιμασίας. Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας συνεχίζεται με ικανοποιητικό ρυθμό με τους ανθρώπους της περιοχής να ανταποκρίνονται θετικά στη νέα προσπάθεια της ομάδας.

Αποτέλεσμα εικόνας για πασ φλωρινα