Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020

Χάλκινη η Πετανίδου του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ16

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τελείωσε η φετινή(πολύ δύσκολη  χρονιά για όλους ) για την Πετανίδου Κατερίνα, αθλήτρια του Π.Α.Σ ΦΛΩΡΙΝΑ, η οποία κέρδισε την 3η θέση στη σφαιροβολία και την 5η θέση στον ακοντισμό (με 2 ατομικά ρεκόρ) στον 2ο όμιλο του πανελλήνιου πρωταθλήματος  Κ16 που διεξήχθη στην Θεσσαλονίκη.

 Να θυμίσουμε πως στον πρώτο της αγώνα για φέτος στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Κ16 κατέλαβε την 1η θέση στην σφαιροβολία και την 2η στον ακοντισμό.

Η συστηματική δουλειά και η πειθαρχία είναι τα όπλα  τα οποία συμφώνα με τον προπονητή μας κ. Κεσίδη Στέλιο θα φέρουν και τις μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον. 


Αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω των ημερών η νεαρή πρωταθλήτρια του ΠΑΣ δεν πρόλαβε να αγωνιστεί με τα spikes που καθυστέρησαν να έρθουν αλλά με απλό αθλητικό παπούτσι γεγονός που της έδινε ένα μειονέκτημα σε σχέση με τις συναθλήτριες της. Παρόλα αυτά κατάφερε να πλασαριστεί στην τριάδα μεταλλίων και να διαφημίσει τον σύλλογο και την πόλη μας. Οι άνθρωποι του συλλόγου του ΠΑΣ Φλώρινα της εύχονται να είναι γερή και να συνεχίσει να προοδεύει τόσο στους στίβους όσο και στις σχολικές της υποχρεώσεις.