Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2022

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ

 Την Πέμπτη 1/9/2022 πραγματοποιήθηκε στο ΔΑΚ Φλώρινας ο αγιασμός του Ανδρικού Τμήματος του ΠΑΣ Φλώρινα από τον ιερέα Ηλιάδη Αριστομένη. Το παρόν έδωσε η προπονητική ομάδα, οι ποδοσφαιριστές και σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας. Ακολούθησε προπόνηση ενώ αμέσως μετά η ομάδα διασκέδαση στο Cafe Tres του ποδοσφαιριστή της ομάδας του ΠΑΣ Φλώρινα Λουκά Κωφίδη. 

Το Σάββατο 3/9/2022 ο ΠΑΣ Φλώρινα για την 1η αγωνιστική του Κυπέλλου της ΕΠΣ Φλώρινας αντιμετώπισε την ομάδα της Ευξείνου Λέσχης. Ο ΠΑΣ Φλώρινα παρουσιάστηκε με αρκετές ελλείψεις και με ιδιαίτερα νεανική ομάδα και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση με σκορ 1-3 χωρίς όμως να πιάσει ιδιαίτερη απόδοση. Οι παίχτες της ομάδας μας είχαν την κυκλοφορία της μπάλας στο 1ο ημίχρονο που σημαδεύτηκε από τον τραυματισμού του τερματοφύλακα Ζήση Σιάκου, αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο τέρμα στις λιγοστές ευκαιρίες που είχε με Μιμιλίδη, Τασομήνη και Κλάψη. 

Στο 2ο μέρος οι παίχτες του ΠΑΣ μπήκαν πιο αποφασιστικά και με ατομική προσπάθεια ο Κλάψης άνοιξε το σκορ στο 52ο λεπτό. Οι  γηπεδούχοι ισοφάρισαν αρχικά με τον Κλάψη να δίνει εκ νέου το προβάδισμα μετά από σέντρα του Ντούρου. Το σκορ έκλεισε ο Ποντίκης με κεφαλιά μετά από σέντρα του Μαυρουδή και κεφαλιά πάσα του Τασομήνη. Στην 2η φάση του κυπέλλου ο ΠΑΣ Φλώρινα υποδέχεται στο ΔΑΚ Φλώρινας τον Ερμή Αμυνταίου σε έναν αγώνα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ: ΣΙΑΚΟΣ (ΔΟΛΙΟΣ), ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (ΚΟΥΒΑΡΑΣ), ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ, ΝΤΟΥΡΟΣ, ΚΥΡΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΚΙΝΟΥΔΗΣ, ΜΟΥΚΑΣ (ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ), ΤΑΣΟΜΗΝΗΣ, ΠΟΝΤΙΚΗΣ, ΜΙΜΙΛΙΔΗΣ, ΚΛΑΨΗΣ (ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ)