Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022

ΣΤΗΝ Κ15 ΤΟΥ ΑΡΗ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΔΟΥΠΑΤΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ

 Στο πρωτάθλημα της SuperLeague Κ15 με τα χρώματα του ΑΡΗ Θεσσαλονίκης θα αγωνίζεται πλέον ο Φλωρινιώτης ποδοσφαιριστής Πέτρος Δουπάτσης. Ο 13χρονος πρώην δεξιός ακραίος αμυντικός του ΠΑΣ Φλώρινα εδώ και έναν μήνα προπονείται με την ομάδα του Άρη ξεδιπλώνοντας τόσο τις αμυντικές όσο και τις επιθετικές του αρετές. Έτσι οι υπεύθυνοι των κιτρινόμαυρων έσπευσαν να εντάξουν στο δυναμικό τους το επιθετικό μπακ του ΠΑΣ και την εβδομάδα που μας πέρασε ολοκληρώθηκε η μεταγραφή. Ο Δουπάτσης έχει ήδη εγκατασταθεί στην Θεσσαλονίκη και παρακολουθεί εκεί τις μαθητικές του υποχρεώσεις. 

Ο Δουπάτσης είναι γέννημα θρέμμα της Ακαδημίας του ΠΑΣ Φλώρινα αφού αγωνίζεται σε αυτή από τεσσάρων ετών συμμετέχοντας σε όλες τις διοργανώσεις. Επίσης, τα τελευταία χρόνια είναι βασικό στέλεχος των μεικτών ομάδων της ΕΠΣ Φλώρινας. Στο ανδρικό τμήμα δεν μπόρεσε να αγωνιστεί σε επίσημο αγώνα αφού τα 14 τα κλείνει τον Δεκέμβριο αγωνίστηκε όμως σε φιλικά ενώ παρακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα της προετοιμασίας τα τελευταία 2 χρόνια. Ο Πέτρος Δουπάτσης ανιψιός του εμβληματικού Τάκη Παπαθανασίου που υπηρέτησε και υπηρετεί τον ΠΑΣ κοντά στα 35 χρόνια γίνεται ένας ακόμη παίχτης της Ακαδημίας που θα αγωνιστεί σε πρωτάθλημα υποδομής της SuperLeague αποτελώντας ένα θετικό πρότυπο για όλα τα παιδιά που παλεύουν να κατακτήσουν τους αθλητικούς στόχους που έχουν θέσει στη ζωή τους.

Οι διοικούντες, οι προπονητές και οι συμπαίχτες του Δουπάτση στον ΠΑΣ Φλώρινα του εύχονται να είναι πάντα γερός και να προοδεύει τόσο στους αγωνιστικούς όσο και στους εξωαγωνιστικούς χώρους. Αξίζει να σημειωθεί ότι και άλλοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Φλώρινα απασχολούν ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών γεγονός που δείχνει τη μεθοδική δουλειά που γίνεται στις τάξεις του συλλόγου και ευχόμαστε τα επόμενα χρόνια να καμαρώσουμε και άλλους παίχτες στα μεγάλα σαλόνια.