Τετάρτη 17 Μαΐου 2023

15o ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ

Το 15ο Διεθνές Τουρνουά Παιδικού Ποδοσφαίρου που διοργανώνει κάθε χρόνο ο ΠΑΣ Φλώρινα πέρασε στην ιστορία συνεχίζοντας την επιτυχία των προηγούμενων διοργανώσεων παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες που επικρατούν για την εποχή στην περιοχή μας. Φέτος η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Αμμοχωρίου για τις ηλικίες Κ12 και μικρότερους και στο γήπεδο του Περάσματος για τις ηλικίες Κ16 και Κ14. Το διοικητικό  συμβούλιο του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ κατάφερε να έχει έτοιμα τα γήπεδα κάτω από συνεχόμενη βροχή και οι νεαροί αθλητές μπόρεσαν να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και να κερδίσουν το χειροκρότημα των φιλάθλων. Στους αγώνες όπως κάθε χρόνο αναμετρήθηκαν περισσότεροι από είκοσι σύλλογοι με μοναδικό σκοπό την χαρά της συμμετοχής χωρίς να υπολογίζονται τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες. Την πρώτη μέρα των αγώνων όλα κύλησαν καλά, η δεύτερη όμως μέρα έγινε με βροχή κατά διαστήματα που δεν σταμάτησε όμως τις προσπάθειες των αθλητών. 

Η οργανωτική επιτροπή των αγώνων αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει την Περιφερειακή ενότητα Φλώρινας, τον Δήμο Φλώρινας, την κοινότητα Αμμοχωρίου, την διοίκηση του Μεγάλου Αλεξάνδρου Περάσματος, τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Φλώρινας, το Ammochori-Νews-Life, τους εθελοντές, τους γονείς και φυσικά τους προπονητές των ομάδων που συνόδεψαν τους μικρούς αθλητές τους στην περιοχή μας. Ο ΠΑΣ Φλώρινα ανανεώνει το ραντεβού με όλους για το 16ο Τουρνουά έχοντας διάθεση να συνεχίσει να προσφέρει στους αθλητές του εμπειρίες αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Φλώρινας με τον αθλητικό τουρισμό να είναι πρωταρχικός του στόχος βάση του ιδρυτικού του καταστατικό και της φιλοσοφία του.
Οι ομάδες που συμμετείχαν είναι πέραν του ΠΑΣ Φλώρινα, η Pelister, η LG, ο Μελιτέας Μελίτης, η Top Goal, ο Ερμής Αμυνταίου, η Talent, το ΠΑΪΚΟ Γουμένισσας, η Zvezda, ο Αετός Φλώρινας, η Prespa Resen, ο Ατρόμητος Πτολεμαϊδας, ο ΠΑΟΚ ΚΟΙΛΩΝ, ο Άτλας Ιωαννίνων, η Joga Bonito Αριδαίας, η Fer Pley Ohrid, ο Εθνικός Γιαννιτσών, η Σιάτιστα, η Young Boys Κorca και ο Τιτάν Σερβίων.