Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Πρωταθλητές και μαθηματικά οι ΠΑΙΔΕΣ (1996-97) του ΠΑΣ



...Φλώρινα 2 αγωνιστικές πριν από τη λήξη του πρωταθλήματος, αφού επικράτησαν μέσα στη Σιταριά με σκορ 1-2. Ο ΠΑΣ αν και καλύτερος βρέθηκε πίσω στο σκορ σε μια αντεπίθεση της τοπικής ομάδας στο 10ο λεπτό. Από εκείνο το σημείο και έπειτα ο ΠΑΣ ανέβασε και άλλο στροφές και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες φτάνοντας στο 30ο λεπτό όταν ο Μαλεσάνγκος σέντραρε από δεξιά και ο Φερεντίνος με κεφαλιά ισοφάρισε τον αγώνα. Στο 2ο ημίχρονο ο ΠΑΣ κυριάρχησε κατά κράτος και με ατομική προσπάθεια του Τσολάκη που μπήκε μέσα στην περιοχή από αριστερά και σούταρε εύστοχα πήρε τη νίκη.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ: ΣΤΟΪΚΟΣ, ΓΙΑΝΓΚΟΥΛΙΔΗΣ, ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΗΛ. (ΜΙΚΡΟΠΟΥΛΟΣ), ΚΡΟΥΣΟΥΡΑΤΗΣ, ΚΥΡΚΟΠΟΥΛΟΣ Μ. (ΤΣΟΛΑΚΗΣ), ΜΑΡΚΟΥΛΗΣ (ΜΑΡΤΣΟΥΛΗΣ), ΚΕΣΙΔΗΣ, ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ (ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ), ΜΑΛΕΣΑΝΓΚΟΣ (ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ Ζ.), ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ, ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ (ΚΥΡΚΟΠΟΥΛΟΣ Γ.)

Η ακαδημία του ΠΑΣ αύριο θα ταξιδέψει στον νομό Ημαθίας 'οπου θα αντιμετωπίσει σε φιλικές αναμετρήσεις την Ακαδημία Αργυρίου στη Νάουσα και την ΕΑΠ στο Μακροχώρι Βεροίας. Η αποστολή θα αναχωρήσει στις 8:00 από τα αποδυτήρια του ΔΑΚ.