Σάββατο 5 Απριλίου 2014

ΑΓΩΝΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Περισσότερα από 100 παιδιά αγωνίστηκαν σήμερα το πρωί στο ΔΑΚ Φλώρινας, όπου στα πλαίσια των Παιδικών πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Φλώρινας αναμετρήθηκαν τα παιδικά και προπαιδικά τμήματα των δύο ακαδημιών αλλά παράλληλα και τα τμήματα junior - προjunior και bambini των δύο συλλόγων. Στο ΠΑΙΔΙΚΟ ο ΠΑΣ επικράτησε με σκορ 6-0. Το σκορ άνοιξε ο Χρυσοχοϊδης με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σελεμίδη. Στο 15ο λεπτό ο Λιάσος κέρδισε πέναλτι που εκτέλεσε επιτυχημένα ο ίδιος και έκανε το 2-0. Στο 29ο λεπτό ο Σελεμίδης με ατομική προσπάθεια έκανε το 3-0. Στο 33ο λεπτό είχαμε ένα διαγώνιο σουτ του Παλιάρη στο δοκάρι ενώ στο 38ο λεπτό σε ωραίο συνδυασμό των Λιάσου και Γώγου και πλασέ το πρώτου έγινε το 4-0. Στο 44ο λεπτό ο Σελεμίδης με αριστοτεχνικό σουτ έκανε το 5-0.  Το σκορ έκλεισε ο Αντωνιάδης με πλασέ μετά από κάθετη πάσα του Λιάσου.
 Στο Προπαιδικό τμήμα ο ΠΑΣ πέτυχε γρήγορα τα γκολ στο 2ο,3ο,4ο και 8ο λεπτό με τους Τασομηνόπουλο, Μαργαρίτη, Λιασόπουλο και Γροσδάνη αντίστοιχα. Στο 13ο λεπτό ο Λιασόπουλος με σουτ μετά από κλέψιμο της μπάλας πέτυχε το δεύτερο δικό του γκολ. Ενώ στο 15ο Τασομηνόπουλος από πλάγια θέση έκανε το 6-0. Το σκορ ημιχρόνου έκλεισε ο Κοκαρόπουλος με ψηλοκρεμαστό σουτ. Στην επανάληψη το γκολ για τον ΠΑΣ πέτυχε ο Τσαρλίκης με σουτ. 
Τα τμήματα Junior των 2 ομάδων ήρθαν ισόπαλα με σκορ 2-2 (ΚΕΒΡΕΚΙΔΗΣ Γ., ΝΤΟΥΡΟΣ), στα Projunior το Αμύνταιο επικράτησε με σκορ 2-3 ενώ στα ΒΑΜΒΙΝΙ το τελικό σκορ βρήκε και πάλι νικητή το Αμύνταιο με σκορ 2-5.


ΠΑΙΔΙΚΟ: ΠΑΤΙΛΗΣ, ΓΙΩΣΗΣ, ΓΚΟΥΛΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ, ΛΙΑΣΟΣ, ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ, ΣΕΛΕΜΙΔΗΣ, ΓΩΓΟΣ, ΠΑΛΙΑΡΗΣ, ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ, ΓΑΖΕΑΣ

ΠροΠΑΙΔΙΚΟ: ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΝΟΥ, ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΚΕΝΔΕΡΗΣ, ΚΕΒΡΕΚΙΔΗΣ.Χ., ΤΙΚΤΑΠΑΝΙΔΗΣ, ΓΡΟΣΔΑΝΗΣ, ΚΟΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΑΣΟΜΗΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΛΙΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ, ΤΣΑΡΛΙΚΗΣ, ΛΙΟΝΤΗΣ, ΠΑΛΙΚΡΟΥΣΗΣ Ι., ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΚΩΝ/ΝΙΔΗΣ,ΔΑΪΚΟΣ

\