Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Π.Α.Σ ΦΛΩΡΙΝΑ-ΜΕΛΙΤΕΑΣ ΜΕΛΙΤΗΣ 2-0!!


Σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο (γεμάτο νερά και λάσπες και σε πολλά σημεία σχεδόν ακατάλληλο) στο Δ.Α.Κ Φλώρινας και υπό βροχή διεξήγχθη για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος της Α΄Κατηγορίας της Ε.Π.Σ Φλώρινας ο αγώνας μεταξύ του Π.Α.Σ Φλώρινα και του Μελιτέα Μελίτης που βρήκε τον πρώτο νικητή με σκόρ 2-0
Μόλις στο 1΄ο Π.Α.Σ έδειξε τις προθέσεις του καθώς μετά από σέντρα του Φ. Μπάγα ο επερχόμενος Π.Γυφτόπουλος έπιασε καρφωτή κεφαλιά που εξουδετέρωσε ο τερματοφύλακας της Μελίτης.
Ωραία ενέργεια των παικτών του Μελιτέα. Ποδοσφαιριστής των φιλοξενούμενων  βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση εξαπολύοντας σουτ που απέκρουσε σωτήρια ο Κ.Στόικος.
Μόνο αν ήταν κανείς εκεί παρακολουθώντας τον αγώνα θα μπορούσε να καταλάβει το τι μάχες δόθηκαν σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου.Δυνατές κόντρες ,πολλά λάθη καθώς η μπάλλα δεν κυλούσε στο χόρτο από τα λιμνάζοντα βρόχινα νερά.
Ο Π.Α.Σ έχασε δυο ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ, μία  με τον Π.Γυφτόπουλο και μια με τον Κ. Λεζάκη ,καθώς στην πρώτη κόλλησε στα νερά και στη δεύτερη εμπόδισαν τα πεσμένα σώματα την μπάλα να καταλήξει στα δίχτυα του Μελιτέα !!
38΄Εκτέλεση φάουλ για  την Μελίτη με την μπάλα να χτυπά στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Π.Α.Σ.!
Η λύτρωση ήρθε στο 43΄ που μετά από  αλεπάλληλα διωξίματα  η μπάλα στρώθηκε στον επερχόμενο  Ε.Τασόπουλο που με δυνατό -ξερό σουτ έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία της εστίας της Μελίτης γράφοντας το 1-0! 
Στην επανάληψη προσπάθησε ο Μελιτέας να απειλήσει και μόλις στο 55΄σε εκτέλεση απευθείας φάουλ του Κ. Μαυροματίδη χρίζει ήρωα τον Κ.Στόικο καθώς ο πορτιέρο του Π.Α.Σ βγάζει από το αριστερό <<Γ>>της εστίας του σε κόρνερ διατηρώντας το μηδέν.
Στο δεύτερο ημίχρονο  πιο κινητικός ο Μελιτέας καθώς η είσοδος του Κ. Μαυροματίδη έδωσε επιθετική πνοή στην φιλοξενούμενη ομάδα. Αναγκαστική αλλαγή για τον Π.Α.Σ στο 70΄ καθώς ο μαχιτικός Μ.Ρούφας εξαντλημένος και με θλάση αντικαθίσταται απο τον Γ.Κελεσίδη
Εξισορροπεί ο Π.Α.Σ καθώς η κούραση διακατέχει τον Μελιτέα!
72΄Καρφωτή κεφαλιά του αρχηγού του Π.Α.Σ Π.Γυφτόπουλου με τη μπάλα να κολλάει στα νερά και ανακόπτεται η πορεία της προς το τέρμα της Μελίτης!
75΄Δεύτερη αλλαγή για τον Π.Α.Σ βγαίνει ο Π.Γυφτόπουλος και μπαίνει ο Θ.Τασόπουλος
80΄Μετά από ωραία μπαλιά του Θ.Γεωργόπουλου ο νεοαποκτηθείς Λ.Φωστηρόπουλος με δυνατό σουτ μετά από ωραία προσποίηση στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της Μελίτης ..2-0!
Λύτρωση για τον Π.Α.Σ που καθαρίζει το παιχνίδι.
82΄Αλλαγή για τον Π.Α.Σ βγαίνει ο σκόρερ Λ.Φωστηρόπουλος και μπαίνει ο Π.Παρίσης
84΄Σουτ έξω από την περιοχή της Μελίτης εξαπολύει ο Α.Αλεξιάδης με τον τερματοφύλακα να αποκρούει ασταθή σε κόρνερ.
86΄Ίδια φάση πάλι με τον Α.Αλεξιάδη αυτή την φορά μπλοκάρει ο τερματοφύλακας της Μελίτης.
ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ 
Πολύτιμη νίκη για τον Π.Α.Σ καθώς κυνηγάει σε απόσταση ενός βαθμού τον έτερο πρωταγωνιστή και διεκδικητή του φετινού πρωταθλήματος Μακεδονικό Αγ.Παντελ/μονα!!
Από τον σημερινό Π.Α.Σ δεν υστέρησε κανείς!!
MVP του σημερινού αγώνα ο Λ.Γλούφτσης που έδωσε πολλές λασπομαχίες και ξεχώρισε για το σθένος του καθώς και ο Κ. Στόικος που με τις φανταστικές αποκρούσεις του κράτησε το μηδέν για τον Π.Α.Σ αλλά και καθιστά τον εαυτό του ίσως τον καλύτερο γκολκίπερ στη ηλικία του στο νομό μας. 
Σύνθεση Π.Α.Σ:
ΣΤΟΪΚΟΣ,ΡΟΥΦΑΣ(70΄ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ),ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ,ΓΛΟΥΦΤΣΗΣ ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ,ΓΚΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ , Ε.ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ , ΜΠΑΓΑΣ , ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ (82΄ΠΑΡΙΣΗΣ), ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΟΣ (75΄Θ.ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ), ΛΕΖΑΚΗΣ

Αριστερά περιχαρής ο σκόρερ  Βάκης Τασόπουλος
με τον ξάδελφο Μάκη Τασόπουλο
























Ο νεοαποκτηθείς αλλά και σημερινός
σκόρερ Λάζαρος Φωστηρόπουλος