Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

2η Θέση και Ασημένιο Μετάλλιο στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Στίβου της Κωνσταντινούπολης για τον Γρηγόρη Ναλπαντίδη

Ολοκληρώθηκε το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου 2015, το Σάββατο (21/2) στην Κωνσταντινούπολη και συγκεκριμένα στο Κλειστό Γυμναστήριο Atakoy. Η Ελλάδα έδωσε το παρών με 19 αθλητές και αθλήτριες και μετά από πολύωρη καθυστέρηση της πτήσης, έφτασε ταλαιπορειμένη στην Κωνσταντινούπολη το βράδυ της Παρασκευής. Οκτώ(8) μετάλλια ήταν ο απολογισμός της Ελληνικής ομάδας στην Τουρκία.
Ένα από αυτά κατέκτησε, και συγκεκριμένα το Ασημένιο (2η θέση του βάθρου) στο άθλημα της Σφαιροβολίας φορώντας και δοξάζοντας πάλι τα Εθνικά μας χρώματα, ο συντοπίτης μας Γρηγόρης Ναλπαντίδης. Για όσους δεν γνωρίζουν ο σπουδαίος αυτός αθλητής πέρα από διακεκριμένος σφαιροβόλος είναι Ποδοσφαιριστής (τερματοφύλακας) του Π.Α.Σ Φλώρινα , αλλά και βραβευμένος - πετυχημένος προπονητής της ομάδος Άρσης Βαρών του Συλλόγου Παύλος Μελάς Φλώρινας.
Μπράβο Γρηγόρη!! Ο αδαμάντινος χαρακτήρας σου , αλλά και η παρουσία-προσφορά σου γενικότερα όλα αυτά τα χρόνια στο χώρο του αθλητισμού , χωρίς ιδιαίτερη στήριξη της Πολιτείας και πολλές φορές ελλείψη γηπεδικών εγκαταστάσεων, αποτελεί πηγή ελπίδας και χαράς  για όλους εμάς τους αγνούς φιλάθλους του αθλητισμού και παράδειγμα για μικρούς και μεγάλους!!! 
ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΧΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ  ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΕ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙ!!!!



Ο Βαλκανιονίκης Γρηγόρης Ναλπαντίδης στο Atakoy