Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Α.Ε.Π ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ - Π.Α.Σ ΦΛΩΡΙΝΑ 0-1!

Αυτή την φορά τα κατάφερε, και μάλιστα πέτυχε την πρώτη του νίκη στο θεσμό των μπαράζ για άνοδο στην Γ΄ Εθνική  στα Γρεβενά,ο Π.Α.Σ Φλώρινα με αντίπαλο την ομάδα του Α.Ε.Π Βατόλακκου με σκορ 0-1.
Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι με πλούσιες φάσεις και πολλές χαμένες ευκαιρίες και για τις δυο ομάδες.Η ομάδα του Α.Ε.Π Βατόλακκου παρουσίασε ένα πειθαρχημένο σύνολο με τρεξίματα πολλά παίζοντας ένα γρήγορο ποδόσφαιρο, μοντέρνο με έμφαση στο passing game ταλαιπώρησε στο Α΄Ημίχρονο την ομάδα του Π.Α.Σ Φλώρινα που παρόλο ότι προηγήθηκε στο σκορ νωρίς δεν <<πάτησε καλά >> που λέμε ποδοσφαιρικά στο χόρτο του γηπέδου. Στο Β΄ημίχρονο η ομάδα του Π.Α.Σ ανέβασε στροφές ,έκλεισε όλους τους διαδρόμους και περιόρισε τον αντίπαλο του αναγκάζοντας τον να κλειστεί αρκετά πίσω και που  με οργανωμένες αντεπιθέσεις  προσπάθησε μάταια όμως για κάτι καλό.
Αναλυτικά οι φάσεις του αγώνα:
Στο 3΄απευθείας δυνατό φαλτσαριστό χτύπημα φάουλ από τον Τασόπουλο,o Λάλλος σπρώχνει κατά λάθος την μπάλα στην εστία του  0-1 για τον Π.Α.Σ Φλώρινα.
Στο 13΄και πάλι ο Τασόπουλος σε εκτέλεση φάουλ βρίσκει εντός περιοχής τον Φωστηρόπουλο που πιάνει καρφωτή κεφαλιά με τον τερματοφύλακα του Βατόλακκου να διώχνει ενστικτωδώς πάνω στην γραμμή του τέρματός του.
Στο 17΄ ωραίο σουτ για  την ομάδα του Βατόλακκου λίγο άουτ από τα δοκάρια του Στόικου.
Στο 20΄ωραία ενέργεια της ομάδος του Βατόλακκου με σέντρα επικίνδυνη μπλοκάρει ο Στόικος.
Στο 21΄Ωραία ενέργεια της ομάδος του Π.Α.Σ! ΟΤασόπουλος βγάζει με μπαλιά τρύπα τον Φωστηρόπουλο μόνο προ του τερματοφύλακα του Βατόλακκου με τον τελευταίο να διώχνει σωτήρια το διαγώνιο σούτ σε κόρνερ.
Στο 22΄επέλαση του Γεωργόπουλου στα καρέ του Βατόλακκου κόβετε με φάουλ.Εκτέλεση από τον Τσίγλη μπλοκάρει ο τερματοφύλακας της Α.Ε.Π.
Στο 26΄απευθείας εκτέλεση  φάουλ για την ομάδα του Βατόλακκου πάνω από τα δοκάρια του Στόικου.
Στο 27΄ σέντρα <<λείζερ>> του Φωστηρόπουλου στον Γυφτόπουλο που πιάνει  δυνατή καρφωτή κεφαλιά στα χέρια του τερματοφύλακα του Α.Ε.Π.
Στο 33΄Ωραία εναλλαγή της μπάλας από τους παίκτες του Βατόλακκου το τελικό σουτ κατέληξε άουτ.
Στο 37΄ξεχύνεται μπροστά ο Γυφτόπουλος , μετά από πάσα του Αλεξιάδη ,σε πλεονεκτική θέση σπάει άσχημα όμως την μπάλα καθώς λίγο πιο δεξιά ανέβαινε ο Μπάγας  μόνος και αμαρκάριστος.
Στο 45΄σουτ του Φωστηρόπουλου καταλήγει άουτ.
Στο 46΄από πλεονεκτική θέση παίκτης του Βατόλακκου σουτάρει άουτ.
Β΄Ημίχρονο
Στο 48΄και 53΄δυο πανομοιότυπες φάσεις για την ομάδα του Βατόλακκου με τους παίκτες του από πλεονεκτικές θέσεις να σουτάρουν άουτ.
Στο 59΄ο Τσίγλης με κομπίνα εκτέλεσε όμορφα απευθείας δυνατό φάουλ με τον τερματοφύλακα του Α.Ε.Π Βατόλακκου να κάνει την απόκρουση του αγώνα!Κόρνερ στη συνέχεια με τον ίδιο να μπλοκάρει σταθερά.
Στο 63΄ο Γεωργόπουλος έβγαλε ωραία μπαλιά στον Γυφτόπουλο που πλάσαρε από πλεονεκτική και πάλι θέση άουτ.
Στο 74΄ίδια φάση με τον Γυφτόπουλο μόνο όμως τετ-α-τετ να πλασάρει και πάλι άουτ.Απίστευτη ευκαιρία!!
ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Τρίποντο για τον Π.ΑΣ Φλώρινα που συνεχίζει δυνατά έτσι την προσπάθεια του για άνοδο στην Γ΄Εθνική καθώς στο άλλο ματς του ομίλου  Εορδαικός και Παναργειακός ήρθαν ισόπαλοι με σκορ 0-0.
Ευχαριστούμε την ομάδα Α.ΕΠ.Βατόλακκου για την άψογη φιλοξενία τους και μόνο κολακευτικά σχόλια έχουμε να πούμε για την ομάδα του Κου Λάλλου.Καλή συνέχεια παιδιά!!
Π.Α.Σ Φλώρινα:
ΣΤΟΪΚΟΣ,ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ, ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ, E.ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΣΙΓΛΗΣ, ΓΚΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ,ΜΠΑΓΑΣ(76΄ΡΟΥΦΑΣ),ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ, 
Θ.ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ (69΄ΛΕΖΑΚΗΣ),ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ(75΄ΠΑΡΙΣΗΣ)
Συνεχίζουμε.......