Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

Το ΣτοΑ στο πλευρό του Π.Α.Σ Φλώρινα !!

Η οικογένεια του Π.Α.Σ Φλώρινα θα ήθελε δημοσίως και διαδικτυακά  να ευχαριστήσει αλλά και να καλωςορίσει στην παρέα  των χορηγών του Συλλόγου τον ευυπόληπτο επιχειρηματία Γιάννη Σκορίνη και την επιχείρησή του Στο Α αφού από τα σήμερα κιόλας θα ντύνει την ομάδα μας με ολοκαίνουργια μακρυμάνικη πλήρη στολή Givova ομολογουμένως μοναδική στην Α κατηγορία της Ε.Π.Σ Φλώρινας  !!!
Το <<ΣτοΑ >> βρίσκεται στη στοά Σπυράκη ,δίπλα από την Δημοτική Αγορά, και πρόκειται για ένα όμορφο και αλλά και ζεστό σαν περιβάλλον Εspresso Coffe , Beer & Wine Bar με μεγάλη ποικιλία σε κάθε λογής καφέ, ροφημάτων,μπύρας αλλά και κρασιών. Αποτελεί γνωστό τόπο συνάντησης αλλά και must της παρέας αφού κάτι η άμεση και φιλική εξυπηρέτηση, κάτι η γιγαντιαία τηλεόραση του ,κάτι τα πεντανόστιμα συνοδευτικά <<καλούδια>> που διαθέτει το καθιστούν στην κυριολεξία ακαταμάχητο τις ποδοσφαιρικές νύχτες και όχι μόνο!!
Φίλε Γιάννη είμαστε βέβαιοι ότι θα σε έχουμε αρωγό και συμπαραστάτη στην  προσπάθειά μας!! Η ευαισθησία σου αλλά και η ανιδιοτελής αγάπη που επιδεικνύεις σε θέματα αθλητισμού του Νομού μας ας αποτελέσει φωτεινή πυξίδα  και ας  βρει άξιους μιμητές!!
Σου ευχόμαστε κάθε οικογενειακή- προσωπική - επιχειρηματική ευτυχία και επιτυχία!!
Υ.Γ Κράτα τραπέζι και ερχόμαστε!!!!!