Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Με Απόλυτη Επιτυχία Στέφθηκε η Επιστημονική Ημερίδα του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ και του ΟΠΑΠ

Περίπου 100 συμμετέχοντες παραβρέθηκαν στην αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δήμου Φλώρινας στην Επιστημονική Ημερίδα που συνδιοργάνωσε ο ΟΠΑΠ και ο ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ μέσω του προγράμματος Ακαδημιών που συμμετέχει από την περασμένη αγωνιστική σεζόν. Η ημερίδα ήταν άλλη μία από τις παροχές του προγράμματος προς τους Ποδοσφαιριστές, Γονείς και Προπονητές της Ακαδημίας μας. Η απεσταλμένη ομιλήτρια του ΟΠΑΠ Κλαίρη Παπαβασιλείου (Διαιτολόγος - Διατροφολόγος) ανέλυσε το θέμα " Γενικές Αρχές Παιδιατρικής, Παιδικής Ψυχολογίας και Διατροφής", έπαιξε με παιχνίδια γνώσεων με τους νεαρούς αθλητές και απάντησε με σαφήνεια στα ερωτήματα που έθεσαν οι Γονείς και οι Προπονητές της Ομάδας. Στο τέλος της ομιλίας οι γονείς συμπλήρωσαν ερωτηματολόγια που μοιράστηκαν από τους υπευθύνους της ΟΠΑΠ Α.Ε. 

Αμέσως μετά την ομιλία η Ακαδημία του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ βράβευσε όπως συνηθίζει τους Αριστούχους μαθητές του Γυμνασίου της περασμένης αγωνιστικής και μαθητικής περιόδου , τονίζοντας ότι επιθυμία του συλλόγου είναι οι ποδοσφαιριστές του να συνδυάζουν εξίσου καλά και άλλους τομείς της ζωής τους και ειδικά το σχολείο.

Από την Γ΄Γυμνασίου Βραβεύτηκαν οι Λάζαρος Λούγκας, Στάυρος Σελεμίδης, από την Β' Γυμνασίου οι Μαργαρίτης Αθανάσιος, Πάνου Τραϊανός, Σκενδέρης Μιχαήλ και Τικταπανίδης Παύλος ενώ από την Α' Γυμνασίου οι Δάϊκος Παναγιώτης και Ιωάννου Πέτρος. Τις βραβεύσεις πραγματοποίησαν μέλη του Δ.Σ.του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ και προπονητές του Συλλόγου.