Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

1η Θέση, MVP και καλύτερος τερματοφύλακας για το Προπαιδικό...

...στη 1η φετινή συμμετοχή της Ακαδημία του ΠΑΣ Φλώρινα στο μεγάλο διήμερο διεθνές τουρνουά της LG Bitola.

Οι Προπαίδες του ΠΑΣ επικράτησαν στο 1ο αγώνα των ομίλων της TOP TEAM από την Αχρίδα με σκορ 2-1 με τον Παπαδόπουλο και τον Γκινούδη να πετυχαίνουν τα γκολ της ομάδας μας. Στην συνέχεια ακολούθησε δεξίωση των ομάδων από τον Δήμαρχο του Νόβατσι στο δημαρχείο του χωριού που πραγματοποιήθηκε το τουρνουά. Στον 2ο αγώνα της ημέρας ο ΠΑΣ Φλώρινα επικράτησε του ΡΕΣΕΝ με σκορ 6-1 (Γκινούδης3, Ντούρος, Παπαδόπουλος, Γεωργίου). Στον προημιτελικό ο ΠΑΣ Φλώρινα αντιμετώπισε την TOTAL FOOTBALL την οποία νίκησε με 2-1 (Γκινούδης,  Ντούρος). Στον ημιτελικό οι παίχτες του ΠΑΣ Φλώρινα πέρασαν το εμπόδιο της Σερβικής Presheva με σκορ 5-1 (Γκινούδης2, Ντούρος, Παπαδόπουλος Χ2.Παπαδόπουλος Α.). Σε έναν συναρπαστικό τελικό οι Προπαίδες του ΠΑΣ προηγήθηκαν με σκορ 1-0 με τον Γκινούδη, οι διοργανωτές της LG (που απέκλεισαν την τοπική Pelister στον ημιτελικό) ανέτρεψαν το εις βάρος τους σκορ σε 1-2 με τον Παπαδόπουλο Χ. να πετυχαίνει 3 τέρματα και να γράφει το τελικό 4-2 για τον ΠΑΣ μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Την απονομή του κυπέλλου στον αρχηγό του ΠΑΣ Φλώρινα Λάζαρο Ντούρο πραγματοποίησε ο δήμαρχος του Νόβατσι. Καλύτερος Τερματοφύλακας της ηλικίας 2004-05 αναδείχθηκε ο Θανάσης Σταυρίδης του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ ενώ καλύτερος παίχτης (MVP) στην ίδια κατηγορία αναδείχθηκε ο Χρήστος Παπαδόπουλος. Αξίζει να σημειωθεί ότι Γκινούδης του ΠΑΣ αναδείχθηκε 2ος σκόρερ στην ηλικία του.

Οι Παίδες του ΠΑΣ ξεκίνησαν μουδιασμένοι το τουρνουά φέρνοντας ισοπαλία με 0-0 με την διοργανώτρια ομάδα της LG και ηττήθηκαν από την Pelister με 2-1 (Μάλος) αν και παρουσιάστηκαν βελτιωμένοι στον 2ο αγώνα. Ενώ στον 3ο αγώνα της διοργάνωσης επικράτησαν με ανατροπή 2-1 της Σερβικής Lipovica με δύο γκολ του Γροσδάνη κατακτώντας την 3η θέση.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ:

ΠροΠΑΙΔΙΚΟ: ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ, ΔΗΤΣΙΟΣ Λ., ΠΕΤΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Χ., ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α., ΓΚΙΝΟΥΔΗΣ, ΝΤΟΥΡΟΣ, ΜΑΡΚΟΥΛΗΣ, ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΤΡΑΪΚΟΣ,

ΠΑΙΔΙΚΟ: ΜΠΑΛΚΟΣ, ΜΠΕΝΤΕΦΣΚΙ, ΠΑΣΣΙΑΣ, ΚΩΝ/ΝΙΔΗΣ, ΙΩΑΝΝΟΥ, ΔΑΪΚΟΣ, ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ, ΓΡΟΣΔΑΝΗΣ, ΠΑΛΙΚΡΟΥΣΗΣ, ΚΕΒΡΕΚΙΔΗΣ, ΜΑΛΟΣ, ΔΗΜΤΣΙΟΣ Σ., ΚΟΥΒΑΡΑΣ, ΜΟΥΚΑΣ, ΡΑΧΩΒΙΤΣΑΣ