Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

Στο Τουρνουά του Φιλώτα ο ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ

Για άλλη μία χρονιά η Ακαδημία ποδοσφαίρου του ΠΑΣ Φλώρινα συμμετείχε στο Τουρνουά που διοργανώνει η Ακαδημία ποδοσφαίρου της Θύελλας Φιλώτα. Η ομάδα μας συμμετείχε με 3 αγωνιστικά τμήμα το Προπαιδικό που επικράτησε με σκορ 4-0 των Ακριτών Κοζάνης και με 2-1 της ΑΕ Κοζάνης το τμήμα Τζούνιορ που ηττήθηκε 2-1 από την Σιάτιστα και νίκησε 3-2 τον Αετό και το τμήμα Προτζούνιορ που ηττήθηκε με σκορ 4-1 και 5-0 από το Αμύνταιο και τον Αετό αντίστοιχα. Για το πρωτάθλημα των Τζούνιορ εξάλλου οι μικροί του ΠΑΣ Φλώρινα ηττήθηκε με σκορ 3-5 από το Αμύνταιο. 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ:

ΠροΠΑΙΔΙΚΟ: ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ, ΠΑΛΙΚΡΟΥΣΗΣ, ΔΟΛΙΔΗΣ, ΔΕΡΜΑΤΙΔΗΣ Α., ΝΤΟΥΡΟΣ, ΓΚΙΝΟΥΔΗΣ, ΜΑΡΚΟΥΛΗΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ, ΚΑΓΙΑΛΙΔΗΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΝΤΩΝΟΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΖΟΥΝΙΟΡ: ΛΑΒΑΣΙΔΗΣ, ΚΕΚΕΖΙΔΗΣ, ΜΟΥΚΑΣ, ΚΟΪΔΗΣ, ΓΙΟΥΡΟΥΚΗΣ, ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ, ΜΑΡΙΝΟΣ, ΒΕΡΤΚΑΣ Λ., ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Θ., ΔΕΡΜΑΤΙΔΗΣ Ε., ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Θ., ΤΑΣΟΜΗΝΗΣ, ΒΟΖΙΝΗΣ, ΙΩΑΝΝΟΥ Λ.

ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ: ΠΑΛΙΚΡΟΥΣΗΣ Θ., ΠΑΛΙΚΡΟΥΣΗΣ Λ., ΠΑΠΑΕΥΑΓΓΕΛΟΥ, ΒΕΡΤΚΑΣ Ε., ΔΑΦΟΣ, ΙΩΑΝΝΟΥ Ν., ΤΣΟΥΤΣΟΥΛΗΣ, ΟΥΛΙΑΡΗΣ, ΔΟΥΠΑΤΣΗΣ, ΔΕΡΜΑΤΙΔΗΣ Δ.