Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Στο 5ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ της ΕΠΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ο ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ

Άλλη μία χρονιά η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ έδωσε το παρόν στο Τουρνουά που διοργανώνει η Ακαδημία Ποδοσφαίρου της ΕΠΣ Γρεβενών με περισσότερους από πενήντα αθλητές που αγωνίστηκαν τμηματικά σε 4 αγώνες και χάρηκαν τις καιρικές και γηπεδικές συνθήκες που ήταν ιδανικές για ποδόσφαιρο. Αξίζουν συγχαρητήρια στους διοργανωτές που σε κάθε τουρνουά βάζουν ένα (ίσως και πολλά περισσότερα) λιθαράκι και ανεβάζουν το επίπεδο των αγώνων και πάνε την εκδήλωση πολλά βήματα μπροστά. Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης και τα παιδιά που αγωνίστηκαν στους αγώνες προσφέροντας πολύ όμορφες στιγμές στους παραβρισκόμενους δείχνοντας ότι το πραγματικό ποδόσφαιρο βρίσκεται σε αυτές τις ηλικίες και τις διοργανώσεις. Το Προπαιδικό τμήμα ηττήθηκε με σκορ 1-2 από τον Κρόνο και στην συνέχεια επικράτησε με σκορ 3-1 της ΕΠΣ Γρεβενών, tων Αεράτων και του Παναργειακού. Το τμήμα Τζούνιορ ήρθε ισόπαλο 2-2 με Κρόνο και Παναργειακό ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ με 5-2 και επικράτησε με 5-0 της ΕΠΣ Γρεβενών. Οι Προτζούνιορ του ΠΑΣ νίκησαν με 2-1 τον Κρόνο, με 5-0 τον Παναργειακό, με 6-3 την ΕΠΣ Γρεβενών και ηττήθηκαν με 5-2 από τον ΠΑΟΚ ενώ τα Μπαμπινάκια μας αφού νίκησαν και αυτά με σκορ 3-0 και 5-0 την ΕΠΣ Γρεβενών και τον Κρόνο αντίστοιχα ηττήθηκαν και αυτοί με την σειρά τους από τον ΠΑΟΚ με 5-0. Η Ακαδημία του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ συγχαίρει και εύχεται στους διοργανωτές να συνεχίζουν για πολλά χρόνια αυτήν την εκδήλωση με υγεία και ανάλογες επιτυχίες.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ:

2004-05: ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ, ΜΑΡΚΟΥΛΗΣ, ΚΑΓΙΑΛΙΔΗΣ, ΔΟΛΙΔΗΣ, ΤΡΑΪΚΟΣ, ΝΤΟΥΡΟΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Χ., ΓΚΙΝΟΥΔΗΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ Ζ., ΓΕΩΡΓΙΟΥ Β., ΝΙΤΣΑΣ, ΔΕΡΜΑΤΙΔΗΣ Α.

2006-07: ΛΑΒΑΣΙΔΗΣ, ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Θ., ΜΟΥΚΑΣ, ΒΟΖΙΝΗΣ, ΤΑΣΟΜΗΝΗΣ Ρ.,ΤΑΣΟΜΗΝΗΣ Χ., ΓΙΑΓΚΟΥΛΤΣΗΣ, ΔΕΡΜΑΤΙΔΗΣ Ε., ΝΤΩΝΟΣ, ΘΩΜΑΪΔΗΣ Ι., ΘΩΜΑΪΔΗΣ Κ., ΜΑΡΙΝΟΣ, ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ, ΒΕΡΤΚΑΣ Λ., ΓΙΟΥΡΟΥΚΗΣ, ΝΕΔΕΛΚΟΥ

2008-09: ΠΑΛΙΚΡΟΥΣΗΣ Θ., ΟΥΛΙΑΡΗΣ Σ., ΟΥΛΙΑΡΗΣ Σ., ΤΕΡΠΙΝΑΣ, ΔΑΦΟΣ, ΔΕΡΜΑΤΙΔΗΣ, ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ Ι.

2010+: ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Μ., ΠΑΛΙΚΡΟΥΣΗΣ Λ., ΒΕΡΤΚΑΣ Ε., ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ, ΚΟΠΑΪΛΑΣ