Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

Σε Κοζάνη και Βέροια η Ακαδημία του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ...

αυτό το σαββατοκύριακο συνεχίζοντας δυναμικά με εκδηλώσεις σε φίλους και συναδέλφους που προάγουν τον αθλητισμό στην ευρύτερη περιοχή. Αρχικά το Σάββατο η Ακαδημία του ΠΑΣ Φλώρινα συμμετείχε με 3 αγωνιστικά τμήματα στο τουρνουά που διοργάνωσε η Ακαδημία του ΠΑΟΚ Κοίλων Κοζάνης στο Λιάπειο Αθλητικό κέντρο. Εκεί παρά τον άστατο καιρό οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν κανονικά και οι νεαροί ποδοσφαιριστές απόλαυσαν το ποδόσφαιρο στο ψιλόβροχο που ως γνωστόν θεωρείτε ιδανικός καιρός για ποδόσφαιρο. Στην Κοζάνη οι Τζούνιορ του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ αντιμετώπισαν και επικράτησαν με 5-0 του Δρέπανου Κοζάνης, με 2-1 του Τιτάν Σερβίων, με 2-1 του ΠΑΟΚ 2007 και με 6-0 της ΕΠΣ Γρεβενών. Οι Προτζούνιορ ήρθαν 0-0 με την ΕΠΣ Γρεβενών, επικράτησαν με 8-0 του Δρεπάνου και ηττήθηκαν με 8-0 από τον ΠΑΟΚ. Οι Bambini του ΠΑΣ Φλώρινα επικράτησαν με 4-1 του ΠΑΟΚ Κοίλων και με 6-0 του Δρεπάνου.

Την Κυριακή το πρωί η Ακαδημία μας ταξίδεψε στη Βέροια και συγκεκριμένα στο καταπληκτικής τοποθεσίας γήπεδο των Γεωργιανών και αγωνίστηκε στη 2η γιορτή ποδοσφαίρου που διοργάνωσε η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας. Το Προπαιδικό του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ επικράτησε με σκορ 4-0 των Κουφαλίων, ηττήθηκε με σκορ 1-0 από την Σκύδρα και ήρθε ισόπαλο 1-1 με την Βέροια. Οι Τζούνιορ του ΠΑΣ επικράτησαν με σκορ 3-1 των Κουφαλίων, με 1-0 της Βέροιας και ήρθαν ισόπαλοι με 1-1 με την Σκύδρα. Οι Προτζούνιορ του ΠΑΣ Φλώρινα νίκησαν με 2-0 τα Κουφάλια, ήρθαν ισόπαλοι 2-2 με την Σκύδρα και χάσανε 2-1 από την Βέροια. Οι Bambini του ΠΑΣ νίκησαν με 2-0 την Βέροια, ηττήθηκαν 4-1 από την Σκύδρα και ήρθαν ισόπαλοι 6-6 με τα Κουφάλια. Για 2η φορά ο ΠΑΣ Φλώρινα κέρδισε τον διαγωνισμό στόχου που πραγματοποιήθηκε στο Τουρνουά και έφυγε με 2ο κύπελλο στις αποσκευές του.

Στην συνέχεια η αποστολή του ΠΑΣ Φλώρινα μετέβη στο Μακροχώρι όπου το παιδικό τμήμα έδωσε φιλικό αγώνα με την τοπική ομάδα και ήρθε ισόπαλο με σκορ 3-3. Οι εκδηλώσεις του ΠΑΣ Φλώρινα συνεχίζονται δυναμικά και τον Ιούνιο με προπονήσεις και αρκετές συμμετοχές σε τουρνουά στην ευρύτερη περιοχή μέχρι την αναχώρηση της Ακαδημίας για Κροατία στις 20 Ιουνίου. 

Οι συνθέσεις του ΠΑΣ Φλώρινα:
Παιδικό: Σταυρίδης, Ακριτίδης, Καγιαλίδης, Ιωάννου Π., Πασσιάς, Παλικρούσης Ι., Δάϊκος, Αμπντιάϊ, Δάφος Χ., Μάλο, Παπαδόπουλος
Προπαιδικό: Σταυρίδης, Μαρκούλης, Δερματίδης Α., Δολίδης, Πετκόπουλος, Γκινούδης, Τράϊκος, Παπαδόπουλος Χ., Καγιαλίδης, Γεωργίου, Παλικρούσης Ν.
Τζούνιορ (Σαββάτου): Λαβασίδης, Παπαϊωάννου, Κοϊδης, Ντώνος, Βοζίνης, Θωμαϊδης Κ., Θωμαϊδης Ι., Ιωάννου Λ., Γιαγκούλτσης, Βέρτκας, Παπαδόπουλος Θ., Δερματίδης Ε.
Τζουνιορ (Κυριακής): Φωστηρόπουλος, Παπαθανασίου, Γιαγκούλτσης, Δερματίδης Ε., Ιωάννου Λ., Μαυρουδής, Μούκας Ε., Μούκας Κ., Παπαδόπουλος Α., Γιουρούκης, Τασομήνης Χ., Τασομήνης Ρ.
Προτζούνιορ (Σαββάτου): Παλικρούσης Α., Τερπίνας, Ουλιάρης Σ.Θ., Ουλιάρης Σ.Π., Γαζέας, Δουπάτσης, Δερματίδης Δ.
Προτζούνιορ (Κυριακής): Παλικρούσης Α., Τερπίνας, Δερματίδης Δ., Γαζέας, Δουπάτσης, Δάφος Θ., Τερψόπουλος.  
Bambini: Παπαδόπουλος Μ., Συμεωνίδης, Βέρτκας Ε., Ιωαννίδης Δ., Ιωάννου Ν., Παλικρούσης Λ., Αλεξίου, Κοσμίδης