Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

1ο Τουρνουά Ποδοτέννις στο Νέο Πάρκο

Την ευκαιρία να γνωρίσουν και να εξασκηθούν στο Άθλημα του Ποδοτέννις είχαν οι συμπολίτες μας που έλαβαν μέρος και παρακολούθησαν το 1ο θεσμοθετημένο τουρνουά που διοργάνωσε ο ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ σε συνεργασία με τον Δήμο Φλώρινας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Νέο Πάρκο της πόλης στα πλαίσια των ¨Πολιτιστικών Δρώμενων του Δήμου Φλώρινας¨ και είχε δύο σκέλη. Το πρώτο σκέλος περιελάμβανε τουρνουά 16 ανεξαρτήτων ομάδων που μπήκαν σε αναμετρήσεις νοκ-άουτ και στο δεύτερο σκέλος οι μικροί φίλοι του ποδοσφαίρου που βρέθηκαν στην περιοχή έφτιαξαν ομάδες και αγωνίστηκαν σε φιλικές αναμετρήσεις. Η γιορτή κράτησε συνολικά έξι ώρες και με τον τρόπο αυτό ο ΠΑΣ Φλώρινα έφερε και φέτος το ποδόσφαιρο στις γειτονιές της πόλης. 

Στο αγωνιστικό κομμάτι το ζευγάρι των Τσίγλη Κώστα και Τάντση Πέτρου κατέκτησε τον τίτλο νικώντας στον τελικό τους Αποστολίδη Τάσο και Λεζάκη Κώστα. Τα υπόλοιπα ζευγάρια των αγώνων ήταν: Μπάλκος - Ντρίζα, Σολάκης - Σαπρανίδης, Δάϊκος - Κων/νιδης, Ράμα - Κάσα, Γκινούδης - Γεωργίου, Ντούρος - Μαρκούλης, Παλικρούσης Χ. - Λαβασίδης, Τσόλης - Μπαλάκας, Δήμτσιος Σ. - Δήμτσιος Λ., Μήνος - Γεωργόπουλος, Παλικρούσης Ι. - Ραχωβίτσας, Μούκας - Γιουρούκης, Δολίδης - Τράϊκος, Παλιάρης - Παπαδίνης. Οι νικητές έλαβαν από ένα κύπελλο και μετάλλια ενώ οι φιναλιστ και οι διαιτητές από ένα αναμνηστικό μετάλλιο.

Αμέσως μετά πολλά ζευγάρια αλλά και τριάδες και τετράδες με παρέες παιδιών από την πόλη αγωνίστηκαν μεταξύ τους ενθουσιάζοντας το κοινό με τις επιδόσεις τους και με αρκετές περίτεχνες ενέργειες. Στα αξιοσημείωτα των αγώνων μπορούμε να αναφέρουμε και την συμμετοχή τεσσάρων ζευγαριών κοριτσιών που αν και αγωνίστηκαν με αγόρια και έδειξαν ότι μπορούν να τα καταφέρουν σε αυτό το σπορ. Η μουσική επένδυση των αγώνων έδωσε άλλο χρώμα στις αναμετρήσεις και πολλοί αγωνιζόμενοι έδειχναν συχνά και τις χορευτικές τους ικανότητες. Η όμορφη αυγουστιάτικη βραδιά έκλεισε με όλους τους συμμετέχοντες να δίνουν ευχές για ένα νέο ραντεβού με την τρίτη φάση των εκδηλώσεων "Το Ποδόσφαιρο Επιστρέφει στις Γειτονιές" το επόμενο καλοκαίρι.

* Ο ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά το Δήμο Φλώρινας που συμπεριέλαβε για 2η συνεχή χρονιά την εκδήλωση του συλλόγου στα Πολιτιστικά Δρώμενα της πόλης 

** Ευχαριστούμε επίσης τους φίλους συλλόγους της Φλώρινας "North Grip" (αντισφαίριση) για  την παραχώρηση των διαχωριστικών διχτυών και "Σάρισες" (επιτραπέζια αντισφαίριση) για την παραχώρηση των μετρητών των πόντων. 

*** Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τις αθλήτριες του Ήφαιστου Φλώρινας (πετοσφαίριση) Λία Βελιάνη, Ελένη Αγγελίδου, Φαβιόλα Ράμα και Μάγδα Βοζινίδου που εκτέλεσαν χρέη διαιτητών και γραμματείας στους αγώνες, καθώς και το κατάστημα άνθη φυτά Μούκα για τη χορηγεία των αναμνηστικών στολών. 

Με την εκδήλωση αυτή ξεκινάει μια νέα σεζόν για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ που θα έχει την πρώτη της συγκέντρωση στο ΔΑΚ Φλώρινας τη Δευτέρα 28/8/2017 και ώρα 18:00 για αθλητές γεννημένους 2003-04-05-06-07 και στις 19:00 για αθλητές γεννημένους 2008-09-10-11+. Ο ΠΑΣ Φλώρινα  ετοιμάζει ήδη πολλές νέες εκδηλώσεις που θα προάγουν τόσο τον αθλητισμό όσο και τον πολιτισμό σε όλους τους νέους της περιοχής μας.