Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018

4η Χοροεσπερίδα Π.Α.Σ Φλώρινα και A.Σ.E.A ΣΑΡΙΣΕΣ Φλώρινας - Ρεπορτάζ της βραδιάς

Την 4η κατά σειρά ετήσια,κοινή όμως για φέτος, χοροεσπερίδα πραγματοποίησαν το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018 με μεγάλη επιτυχία στο Κέντρο Δεξιώσεων Ι & Ν Χρυσοχοϊδης ο Π.Α.Σ Φλώρινα και ο Α.Σ.Ε.Α <<ΣΑΡΙΣΕΣ>> Φλώρινας.
Εντυπωσιακός αριθμός φίλων συμμετείχε, γλέντησε και διασκέδασε μέχρι πρωίας με την ψυχή του υπό την μουσική της τοπικής ορχήστρας <<Μουσικόραμα>>.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους από πλευράς αρχών οι :
Βουλευτής Ν.Δ Φλώρινας Κος Ιωάννης Αντωνιάδης
Δήμαρχος Φλώρινας Κος Ιωάννης Βοσκόπουλος
Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Κος Στέφανος Μπίρος
Διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Φλώρινας Επιπυραγός Ιωάννης Μιαούλης
Αντιδήμαρχος Φλώρινας Κος Κωνσταντίνος Τριανταφυλλίδης
Πρώην  Αντιδήμαρχος Φλώρινας  Κος Άρης Αριστείδου,
Πρόεδρος Δ.Ε.Υ.Α Φλώρινας Κος Αντώνιος Ζαέκης
Πρόεδρος  ΕΠΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ κος Αντωνιάδης Κων/νος 
Γενικός Γραμματέας Συνδέσμου Διαιτητών Φλώρινας Γεώργιος Ψαλλίδας
Το παρών φυσικά έδωσαν ο Πρόεδρος του Π.Α.Σ Φλώρινα Παντελής Ουλιάρης , ο Πρόεδρος του Α.Σ.Ε.Α Σάρισες Φλώρινας Κος Γεώργιος Λυγούρας  τα μέλη των Δ.Σ των συλλόγων ,όλοι ανεξαιρέτως οι Προπονητές και Δάσκαλοι των τμημάτων και υποδομών, πολλοί αθλητές των συλλόγων με τους γονείς τους και πολλοί καλοί φίλοι των ομάδων.

Τα φώτα χαμήλωσαν.... και Το Video Wall του Κέντρου Δεξιώσεων Ι & Ν Χρυσοχοϊδης πρόβαλε ένα μικρό δείγμα των πεπραγμένων της προηγούμενης χρονιάς των Τμήματων Υποδομών της Ακαδημίας ποδοσφαίρου Π.Α.Σ Φλώρινα αλλά και της Αντρικής ομάδας.Η προβολή περιελάμβανε και φωτογραφίες των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών που ξεκίνησαν από τα <<σπλάχνα>> της Ακαδημίας μας και αυτή τη στιγμή διαπρέπουν σε ανώτερες κατηγορίες ποδοσφαίρου δίνοντας το παράδειγμα και στέλνοντας το μήνυμα στους νεαρούς αθλητές των συλλόγων πως με αγάπη σε αυτό που κάνουν,όρεξη και πολύ δουλειά όλα τα όνειρα μπορεί να πραγματοποιηθούν.

Με το τέλος της προβολής τα φώτα άναψαν και την έναρξη της χοροεσπερίδας ανέλαβε η Κα Ρόζμαρυ Σιάκου, σύζυγος του προέδρου του Π.Α.Σ Φλώρινα Παντελή Ουλιάρη, που αφού καλωσόρισε τους φίλους της εκδήλωσης απένειμε σύντομο χαιρετισμό εκ μέρους των συλλόγων και προλόγισε τους επίσημους καλεσμένους της βραδιάς.
Διάβασε επιστολή του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας Κου Κωνσταντίνου Σέλτσα που απουσίαζε λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων και κάλεσε για ένα καθιερωμένο χαιρετισμό τους: 
Βουλευτή Ν.Δ Φλώρινας Κο Ιωάννη Αντωνιάδη,  Δημάρχο Φλώρινας Κο Ιωάννη Βοσκόπουλου, Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας Κο Στέφανο Μπίρο,και Πρόεδρο  ΕΠΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ κο Κων/νο Αντωνιάδη.
Την  σκυτάλη της βραδιάς ανέλαβε ο Νίκος Βασιλείου (Aρχιπροπονητής και Υπεύθυνος Υποδομών των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Π.Α.Σ Φλώρινα αλλά και της Αντρικής ομάδας) που με τη σειρά του ανέλαβε το κομμάτι της ροής των βραβεύσεων. Βραβευμένες ομάδες και τιμώμενα πρόσωπα της 4ης χοροεσπερίδας:
  • Οι Πρωταθλήτριες ομάδες των τμήματων υποδομής Junior, Προπαιδικό,Παιδικό της Ακαδημίας Π.Α.Σ Φλώρινα που κατέκτησαν τις πρωτιές των αντίστοιχων κατηγοριών της Ε.Π.Σ Φλώρινας 2016-2017
  • Η ομάδα 4X100 Παν-κορασίδων της ομάδας στίβου του Π.Α.Σ Φλώρινα που διέπρεψε την προηγούμενη χρονιά.
  • Οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές: Νίκος Μελίσσας (Π.Α.Ε Λαμία), Δημήτρης Κεσίδης (Αιολικός), Αλέξανδρος Δόρης (Π.Α.Ε Βέροια), Λάζαρος Ηλιόπουλος (ΑΠΕΠ Κύπρου), Άγγελος Λιάσος (Π.Α.Σ Γιάννινα).
Αφού οι ομάδες αλλά και οι συγγενής των επαγγελματιών (απουσίαζαν λόγω υποχρεώσεων) παρέλαβαν τα αντίστοιχα βραβεία τους είχαμε την μεγάλη συγκινητική στιγμή της βραδιάς. Το <<highlight >>της βράβευσης του Κου Κοσμά Τατσίδη  για την πολυετή του προσφορά στην ιστορική διαδρομή της ομάδας του Π.Α.Σ Φλώρινα έως και σήμερα.
Με ομόφωνη απόφαση του σημερινού Δ.Σ του Π.Α.Σ Φλώρινα ανακηρύχτηκε ως <<Επίτιμος Πρόεδρος του Π.Α.Σ Φλώρινα>>. 
Την συγκινητική βράβευση πραγματοποίησαν από κοινού ο Δήμαρχος Φλώρινας Κος Ιωάννης Βοσκόπουλος και ο πρώην Πρόεδρος του Π.Α.Σ Φλώρινα Θεόδωρος Ουλιάρης.
Μετά το πέρας των βραβεύσεων η αντρική ομάδα του Π.Α.Σ Φλώρινα έσυρε το καθιερωμένο πρώτο χορό ανάβοντας έτσι το γλέντι.
Και φέτος όπως και πέρυσι ο 15χρονος ποδοσφαιριστής της ομάδας του Π.Α.Σ Φλώρινα  Ακριτίδης Φίλιππος έπαιξε με τη λύρα του και συνόδευσε την ορχήστρα στο ποντιακό πρόγραμμα της βραδιάς.Μιας βραδιάς που θα θυμάται πάντα καθώς έκανε νωρίτερα το πρώτο του επίσημο ντεμπούτο στην αντρική ομάδα.
Ο χορός και η διασκέδαση συνεχίστηκε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και το ραντεβού ανανεώθηκε για τη νέα χρονιά αφού είναι κοινή απαίτηση ο χορός των Π.Α.Σ Φλώρινα και Α.Σ.Ε.Α Σάρισες  να γίνει θεσμός
Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στους διοργανωτές της εκδήλωσης καθώς έτρεξαν με ανιδιοτέλεια και αγάπη για τα Τμήματα Υποδομής των Συλλόγων.
Έτρεξαν  δηλαδή για τα παιδιά  όλων μας.Μπράβο σας!!

Φωτογραφίες της χοροεσπερίδας στο http://pas-florina.blogspot.gr/2018/02/4.html