Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2008

ΑΝΕΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ






Τη νίκη με 0-5 πέτυχαν οι παίχτες ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ στο τοπικό ντέρμπι εναντίον του γειτονικού Άρη Λόφων, σε ένα αγώνα που πραγματοποιήθηκε σε πολύ ¨βαρύ¨ αγωνιστικό χώρο, λόγω της συνεχούς βροχής που έπεφτε τις περασμένες μέρες στην περιοχή.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς κάτι το αξιόλογο με τους παίχτες του ΠΑΣ να έχουν σαφή υπεροχή και να δημιουργούν κάποιες μικροευκαιρίες οι οποίες δεν τους απέφεραν κάποιο τέρμα. Στην επαναληψη τον χορό των τερμάτων άνοιξε ο Ανασταιάδης στο 50΄ μετά από μια σύγχηση της άμυνα των Λόφων και άψογο πλασέ, ενώ 5΄ αργότερα ο ίδιος παίχτης έγραψε το 0-2 αφού εκμεταλεύτηκε την ασθενή απόκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα. Στην συνέχεια ο Γιώργος Ιωαννίδης με πολύ ωραία λόμπα έξω από την μεγάλη περιοχή κρέμασε τον Δεληναούμ, ο οποίος αποβλήθηκε πέντε λεπτά αργότερα αφού ανέτρεψε τον Τζιώρα που βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ. Το πέναλτι που δόθηκε σε αυτή τη φάση εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος ο Τζίωρας, ενώ το σκορ έκλεισε ο Ασλάνογλου με πολύ ωραίο διαγώνιο σουτ από πλάγια θέση μέσα στη μεγάλη περιοχή.

Η επόμενη αγωνιστική βρίσκει τον ΠΑΣ να φιλοξενεί στο ΔΑΚ ΦΛΩΡΙΝΑΣ την ομάδα των Κομνηνών, όπου με νίκη θα κλείσει θετικά τους αγώνες του για τη χρονιά του 2008.

ΣΥΝΘΕΣΗ:
ΠΑΣ: ΜΥΛΩΝΑΣ, ΓΙΑΠΡΑΚΗΣ, ΤΣΑΓΚΑΛΙΔΗΣ, ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Π., ΛΙΤΑΣ, ΚΙΛΗΣ (ΚΙΑΜΙΛΟΓΛΟΥ), ΕΛΚΑΣ (ΜΠΑΓΑΣ), ΜΠΑΜΠΑΡΗΣ, ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Γ., ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ (ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ), ΤΖΙΩΡΑΣ