Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2008

ΔΥΣΚΟΛΗ ΝΙΚΗ








Με νίκη έκλεισε τις επίσημες υποχρεώσεις της η ομάδα του ΠΑΣ για το 2008, απέναντι στην Πρόοδο Κομνηνών, με σκορ 2-1. Ο αγώνας διεξήχθη σε έναν πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο (γεμάτο νερά), λόγω της βροχής που έπεφτε τις τελευταίες μέρες στην περιοχή, αλλά και κατά τη διάρκεια του αγώνα. Παρόλα αυτά πραγματοποιήθηκε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι, που κράτησε σε αγωνία τους 300 περίπου θεατές που παραβρέθηκαν εχθές στο ΔΑΚ Φλώρινας.

Η ομάδα του ΠΑΣ μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα και στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο κατάφερε να σημειώσει δύο τέρματα. Το πρώτο γκολ πέτυχε ο Αναστασιάδης με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, μετά από πολύ ωραία προσπάθεια του Μπάγα, ο οποίος απέφυγε 2 αντιπάλους του από δεξιά πραγματοποίησε την σέντρα βρίσκοντας τον Γιώργο Ιωαννίδη, που έσπασε την μπάλα και είχαμε το 1-0. Πέντε λεπτά περίπου αργότερα μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κίλλη, ο Παντελής Ιωαννίδης επιχείρησε ανάποδο ψαλίδι με την μπάλα να κατευθύνεται προς το τέρμα και ο επερχόμενος Τζιώρας με κοντινή προβολή πέτυχε το 2ο γκολ της ομάδας του. Από το σημείο εκείνο και μετά η ομάδα των Κομνηνών πήρε την κυριαρχία του παιχνιδιού και στο 35΄ κατάφερε να μειώσει με κεφαλιά μετά από σέντρα και σύγχυση των αμυντικών του ΠΑΣ. Σε μια αντεπίθεση του ΠΑΣ ο Τζιώρας βρέθηκε σε καλή θέση αλλά το πλασέ που επιχείρησε αποκρούστηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Το δεύτερο μέρος κύλησε στον ίδιο ρυθμό με τα Κομνηνά να έχουν μια μικρή υπεροχή που όμως δεν ήταν αρκετή για να φέρει κάτι καλό. Αντίθετα ο ΠΑΣ είχε και ένα δοκάρι με σουτ του Κίλλη από πλάγια θέση. Έτσι έκλεισε αγωνιστικά το 2008 και οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ θα προετοιμαστούν περίπου ένα μήνα για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ: ΜΥΛΩΝΑΣ, ΓΙΑΠΡΑΚΗΣ, ΜΑΝΟΣ Γ., ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Π., ΚΙΛΛΗΣ (ΛΙΤΑΣ), ΜΠΑΜΠΑΡΗΣ, ΕΛΚΑΣ, ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Γ., ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ (ΜΑΝΟΣ Π.), ΜΠΑΓΑΣ (ΤΣΑΓΚΑΛΙΔΗΣ), ΤΖΙΩΡΑΣ