Δευτέρα 16 Μαρτίου 2009

ΑΠΕΔΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΘΙΑ



Πέρασε και από την δύσκολη έδρα της Αγκαθιάς ο ΠΑΣ, αφού νίκησε με 0 - 1 και συνεχίζει την πορεία του προς το τέλος του πρωταθλήματος ελπίζοντας στο θαύμα. Οι παίχτες του Γιώτη Τσαλουχίδη έκαναν για άλλη μια φορά το χρέος τους και απέδειξαν οτι από συγκυρίες δεν βρίσκονται αυτοί πρώτοι στην κούρσα του πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι δεν διεκδιεί δάφνες ποιότητας και σε αυτό συντέλεσε και ο κάκιστος αγωνιστικός χώρος του γηπέδου της Αγκαθιάς. Το πρώτο ημίχρονο του αγώνα αναλώθηκε σε βαθιές μπαλιές από τη μία άκρη του γηπέδου στην άλλη χωρίς κάτι το αξιοσημείωτο από τις δύο ομάδες, εκτός από την κεφαλιά του Τζιώρα στο 32΄ μετά απο σέντρα του Γιαζιτζόγλου, την οποία απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Αγκαθιάς.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του ΠΑΣ ανέβασε στροφές και κατάφερε να ανοίξει το σκορ με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ του Κίλλη.

Στο 50ο λεπτό του αγώνα τραυματίστηκε ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Βασιλείου που διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Βέροιας και διαπιστώθηκε οτι υπέστει συντριπτικό κάταγμα πέπτου μετακαρπίου και θα απουσιάσει για έναν μήνα.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ: ΜΥΛΩΝΑΣ, ΤΣΑΓΚΑΛΙΔΗ (ΓΙΑΠΡΑΚΗΣ), ΤΑΝΤΣΗΣ, ΜΑΝΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Π., ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Γ., ΜΠΑΜΠΑΡΗΣ, ΓΙΑΖΙΤΖΟΓΛΟΥ, ΚΙΛΛΗΣ (ΛΙΤΑΣ), ΤΖΙΩΡΑΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ(ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ)