Τρίτη 30 Ιουνίου 2009

Ισοπαλία οι μεγάλοι ήττα οι μικροί

Μουδιασμένα ξεκίνησαν οι αποστολές της Ακαδημίας του ΠΑΣ στο Τουρνουά Νάουσα 2009. Κατά την πρώτη αγωνιστική των αγώνων το ΠΑΙΔΙΚΟ τμήμα ήρθε ισόπαλο με σκορ 2-2 με την ομάδα του Κεραυνού Κολχικο, με τους Γεωργόπουλο και Δαλάκη να χρίζονται σκόρερς.
Η ομάδα του Κολχικού προηγήθηκε μετά από τραγικό λάθος της άμυνας του ΠΑΣ στο 5ο λεπτό και 10΄ αργότερα ισοφάρισε ο Δημήτρης Γεωργόπουλος αφού εκμεταλλεύτηκε την ασταθή επέμβαση του τερματοφύλακα του Κολχικού. Στο 2ο μέρος ο Δαλάκης έδωσε το προβάδισμα στον ΠΑΣ με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, για να ισοφαρίσει στο τελευταίο 5λεπτο η αντίπαλη ομάδα εκμεταλλευόμενη αδράνεια των παιχτών του ΠΑΣ σε εφαρμογή του fair-play. Στο τελευταίο λεπτό του αγώνα ο Τσομπανόπουλος εκτέλεσε φάουλ από τα τριάντα μέτρα που απέκρουσε με τα ακροδάχτυλα ο τερματοφύλακας του Κολχικού.
Το πρό-παιδικό τμήμα ηττήθηκε με σκορ 3-0 από τη Δάφνη Παλαιού Φαλήρου σε έναν αγώνα που το τελικό αποτέλεσμα τα λέει όλα σε σχέση με την πραγματική εικόνα του.
Αύριο Τετάρτη το πρωί στις 10:00 το Προ-παιδικό τμήμα αντιμετωπίζει την Ακαδημία της Έδεσσας και το ΠΑΙΔΙΚΟ στις 11:15 αντιμετωπίζει την Ακαδημία Ολυμπιακού της Σύρου