Τετάρτη 1 Ιουλίου 2009

Διπλή νίκη εναντίον της Ακαδημίας Έδεσσας

Με σκορ 7-1 το παιδικό και 2-1 το Προ-παιδικό επικράτησαν οι παίχτες της Ακαδημίας του ΠΑΣ της Ακαδημίας Έδεσσας στους πρωινούς αγώνες του Τουρνουά Νάουσα 2009.
Η ομάδα του Παιδικού μετά από πολύ καλή εμφάνιση και με μεγάλο ποσοστό επιτυχίας στο σκοράρισμα κέρδισε άνετα την Ακαδημία Έδεσσας, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κώστα Ποντίκη, που πέτυχε 4 από τα επτά τέρματα της ομάδας μας. Τα υπόλοιπα γκολ πέτυχαν οι Δαλάκης 2 και Γεωργόπουλος.
Το Προ-παιδικό τμήμα ευτύχισε να προηγηθεί στα 45΄΄ του αγώνα με εξαιρετική προσπάθεια των Ιωάννου και Παπαγιάννη Ζήση και τον τελευταίο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με καρφωτή κεφαλιά. Δέκα λεπτά αργότερα ο Ιωάννου αυτή την φορά με σέντρα ΣΟΥΤ από πλάγια θέση σημείωσε το 2-0. Στο τελευταίο 5λεπτο του αγώνα η Έδεσσα κατάφερε να μειώσει το σκορ χωρίς όμως να μπορέσει να διεκδικήσει κάτι το αξιόλογο στην συνέχεια. Αξίζει να σημειωθεί ο Τερματοφύλακας του ΠΑΣ Ηλίας Γιανγκουλίδης με τις επεμβάσεις του κράτησε ζωντανή την ομάδα του ΠΑΣ σε αρκετές περιπτώσεις.
Στους απογευματινούς αγώνες οι μικροί αντιμετωπίζουν την ακαδημία Ολυμπιακού της Σύρου στις 18:00 ενώ στις 19:15 οι μεγάλοι αντιμετωπίζουν την πρωτοπόρο του Τουρνουά Δάφνη Παλαιού Φαλήρου.