Πέμπτη 2 Ιουλίου 2009

Πάτησαν και διατηρήθηκαν στην κορυφή οι Παίδες του ΠΑΣ

Συνεχίζουν να βρίσκονται στην κορυφή του πρωταθλήματος οι Παίδες του ΠΑΣ νικώντας με σκορ 1-0 τη Δάφνη Παλαιού Φαλήρου αν και αγωνίστηκε για 50 λεπτά με 10 παίχτες. Το γκολ του ΠΑΣ πέτυχε ο Τσομπανόπουλος με έναν ασύληπτο κεραυνό, σε απευθείας εκτέλεση φάουλ από μακρινή απόσταση. Οι παίχτες του ΠΑΣ στην συνέχεια αγωνιζόμενοι πραγματικά παλικαρίσια κράτησαν το αποτέλεσμα και ακολούθησαν πανηγυρισμοί για την κατάκτηση της κορυφής.
Σήμερα το πρωί οι Παίδες επικράτησαν σχετικά εύκολα του Κεραυνού Κολχικού στην έναρξη του 2ου γύρου με σκορ 4-0 με τον Δαλάκη να πετυχαίνει 3 γκολ και τον Ποντίκη να κλείνει το σκορ. Το απόγευμα η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την Ακαδημίια της Έδεσσας στις 18:00.
Το Προ-παιδικό τμήμα αν και πάτησε και αυτό κορυφή εχθές αφού κέρδισε και στον απογευματινό αγώνα τους Νέους Ολυμπιακού της Σύρου με σκορ 2-1. Οι σκορερς του αγώνα ήταν και πάλι οι Παπαγιάννης Ζήσης και Ιωάννου Κώβστας. Σήμερα το πρωί οι μικροί χάσανε για 2η φορά από τη Δάφνη Παλαιού Φαλήρου με σκορ 2-0 και αντιμετωπίζουν το απόγευμα την Ακαδημία Έδεσσας στις 19:15.