Σάββατο 4 Ιουλίου 2009

Δεύτεροι οι Παίδες Τρίτοι οι Παμπαίδες του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ

Δεν τα κατάφερε τελικά το παιδικό τμήμα του ΠΑΣ να διατηρηθεί στην 1η θέση του Τουρνουά, αφού ηττήθηκε στον τελευταίο αγώνα από την ομάδα της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου με σκορ 2-0. Οι παίχτες του ΠΑΣ δεν άντεξαν στην πίεση των αντιπάλων τους οι οποίοι δίκαια κατέκτησαν την πρώτη θέση του μίνι πρωταθλήματος. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Προ-παιδικό τμήμα του ΠΑΣ είχε 9 αθλητές ηλικίας 14-15 χρονών και την αποστολή συμπλήρωναν 6 παίχτες γεννημένοι το 1996 από το προ-παιδικό τμήμα.
Το Προ-παιδικό τμήμα του ΠΑΣ ήρθε ισόπαλο στον τελευταίο αγώνα εναντίον των Νέων Ολυμπιακού Σύρου με σκορ 2-2, με τους Μπογδάνη και Μήνο να πετυχαίνουν τα 2 τέρματα της ομάδας του ΠΑΣ. Με αυτή τους την ισοπαλία οι παμπαίδες πήραν την τρίτη θέση αφού έχασαν έναν στη διαδικασία της κλήρωσης.
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΠΑΙΔΙΚΟ: ΓΙΩΡΓΟΥ, ΤΣΟΜΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ Η., ΤΑΣΚΑΣ, ΚΑΡΑΚΟΛΗΣ, ΙΝΔΟΣ, ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ Δ., ΠΟΝΤΙΚΗΣ, ΔΑΛΑΚΗΣ, ΚΟΥΚΟΥΛΗΣ, ΡΑΜΑ
ΠΡΟ-ΠΑΙΔΙΚΟ: ΓΙΑΝΓΚΟΥΛΙΔΗΣ, ΜΑΡΤΣΟΥΛΗΣ Α., ΜΙΚΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΥΡΚΟΠΟΥΛΟΣ Μ., ΚΥΡΙΑΚΟΥ, ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ, ΜΗΝΟΣ, ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ Ζ., ΚΥΡΚΟΠΟΥΛΟΣ Γ., ΙΩΑΝΝΟΥ, ΜΠΟΓΔΑΝΗΣ, ΠΑΝΟΣ Ν., ΠΑΝΟΣ Σ., ΔΟΡΗΣ, ΜΑΡΤΣΟΥΛΗΣ Θ., ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ Α., ΚΛΑΨΗΣ, ΜΑΛΕΣΑΝΓΚΟΣ.