Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Πέρασε και την τελευταία στροφή το ΠΑΙΔΙΚΟ..

...και μπήκε στην τελική ευθεία για την στέψη την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος αφού επικράτησε του Μελιτέα με σκορ 6-2 στο βοηθητικό γήπεδο του ΔΑΚ Φλώρινας. O ΠΑΣ άνοιξε το σκορ με δυνατό σουτ του Δερμιτζάκη έξω από τη μεγάλη περιοχή, ενώ στην συνέχεια ο Φερεντίνος με 2 γκολ ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 3-0 και ο Μελασάνγκος με "τακουνάκι" έκλεισε το σκορ για το ημίχρονο. Στην επανάληψη ο Τσολάκης με 2 γκολ με ισάριθμα σουτ έκλεισε τον χορό των γκολ για τον ΠΑΣ ενώ στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι σε 2 στιγμές αδράνειας της άμυνας του ΠΑΣ μείωσαν στο τελικό 6-2.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ: ΣΤΟΪΚΟΣ, ΓΙΑΝΓΚΟΥΛΙΔΗΣ (ΚΥΡΚΟΠΟΥΛΟΣ Γ.), ΚΥΡΚΟΠΟΥΛΟΣ Μ. (ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ), ΚΡΟΥΣΟΥΡΑΤΗΣ, ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ, ΜΑΡΚΟΥΛΗΣ (ΤΣΟΛΑΚΗΣ), ΜΑΛΕΣΑΝΓΚΟΣ, ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ( ΚΛΑΨΗΣ), ΚΕΣΙΔΗΣ (ΣΤΑΜΠΟΥΛΤΖΗΣ), ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ (ΠΑΡΙΣΗΣ), ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ (ΠΙΣΤΟΛΑΚΗΣ)

* Πριν από την αναμέτρηση του Παιδικού Πρωταθλήματος αγωνίστηκαν μικρότερα τμήματα των 2 ομάδων με τον ΠΑΣ να επικρατεί στο τμήμα Τζούνιορ (2000-01) σκορ 4-3 με 2 γκολ του Ιωαννίδη και από ένα για τους Τικταπανίδη Π. και Οικονόμου Χ ενώ για το τμήμα των BAMBINI η Μελίτη κέρδισε με σκορ 1-3 με τον Θεοφανίδη να σκοράρει για τον ΠΑΣ.