Σάββατο 23 Απριλίου 2011

ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΖΩΗΣ ΣΥΝΕΛΛΕΞΑΝ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣ...





...στο 3ο Τουρνουά Παναγιώτης Κατσούρης που διοργάνωσε η Ακαδημία του ΠΑΟΚ στις εγκαταστάσεις της Ν. Μεσημβρίας το 4ήμερο 16 με 20 Απριλίου 2011. Η αποστολή του ΠΑΣ κατέλυσε σε πολυτελέστατο ξενοδοχείο της Δυτικής Θεσσαλονίκης μαζί με 12 ακόμη αποστολές από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Αγωνιστικά το επίπεδο ήταν υψηλότατο αφού οι νεαροί παίχτες του ΠΑΣ αγωνίστηκαν εναντίων των κορυφαίων ομάδων της χώρας.

Το παιδικό τμήμα αντιμετώπισε στον 1ο αγώνα του την Δόξα Δράμας από την οποία ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα αφού δεν κινδύνευσε σε καμία περίπτωση ενώ δημιούργησε 2-3 καλές ευκαιρίες για γκολ. Στο τελευταίο λεπτό της συνάντησης μια λάθος απομάκρυνση από την άμυνα έδωσε στη Δόξα τη νίκη με τους παίχτες του ΠΑΣ να μην μπορούν να πιστέψουν πως χάθηκε η νίκη. 2ος Αντίπαλος για τον ΠΑΣ ήταν ο Πανσεραϊκος ομάδα που ήταν σαφώς ανώτερη από τον ΠΑΣ και προηγήθηκε με 3-0 με τον Φερεντίνο να μειώνει για τον ΠΑΣ με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ σε 3-1. Την τελευταία μέρα του τουρνουά ο ΠΑΣ ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό Πειραιώς με σκορ 6-1 με το Μαλεσάνγκο να πετυχαίνει το γκολ της τιμής για την ομάδας μας μετά από επιτυχημένη πιεστική άμυνα στην αντίπαλη περιοχή. Οι παίχτες του ΠΑΣ σε φιλική αναμέτρηση στο περιθώριο της διοργάνωσης ηττήθηκαν κυρίως λόγω κούρασης και από την ομάδα 97 του ΠΑΟΚ με σκορ 4-0.

To ΠροΠαιδικό τμήμα αγωνίστηκε στον 1ο αγώνα με τον Παναθηναϊκό ενώ έχανε 1-0 κατάφερε να ισοφαρίσει με δυνατό σουτ του Τάσκα έξω από την αντίπαλη περιοχή μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Στην επανάληψη οι πράσινοι κατάφεραν να πετύχουν άλλα 3 τέρματα και πήραν τη νίκη με σκορ 4-1. Στον 2ο αγώνα ο ΠΑΣ προηγήθηκε με 1-0 με σουτ του Δόρη αλλά σε 2 αντεπιθέσεις οι παίχτες της Βιστωνίδας Ξάνθης έκαναν το τελικό 1-2 απογοητεύοντας τους πάντες. Στον τελευταίο αγώνα του τουρνουά οι παίχτες του ΠΑΣ πραγματοποίησαν την χειρότερή τους εμφάνιση χάνοντας με σκορ 3-1 από τον Μακεδονικό με τον Παρίση να ισοφαρίζει προς στιγμήν σε 1-1. Τη μοναδική τους νίκη στη διοργάνωση πέτυχαν οι προπαίδες του ΠΑΣ σε φιλική αναμέτρηση εναντίον της Προσοτσάνης Δράμας με σκορ 6-2. Από 2 τέρματα για τον ΠΑΣ πέτυχαν οι Παρίσης και Τάσκας και από ένα οι Παπαγιάννης Ζ. και Δόρης.


ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΣ:
ΠΑΙΔΙΚΟ: ΣΤΟΪΚΟΣ, ΓΙΑΝΓΚΟΥΛΙΔΗΣ, ΜΑΡΤΣΟΥΛΗΣ Α., ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ Η., ΚΡΟΥΣΟΡΑΤΗΣ, ΚΥΡΚΟΠΟΥΛΟΣ Μ., ΚΥΡΚΟΠΟΥΛΟΣ Γ., ΡΑΜΑ, ΚΕΣΙΔΗΣ, ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ, ΚΟΥΣΜΑΝΟΦ, ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ, ΜΑΛΕΣΑΝΓΚΟΣ, ΜΑΡΚΟΥΛΗΣ Δ., ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ

ΠροΠΑΙΔΙΚΟ: ΜΑΡΚΟΥΛΗΣ Χ., ΔΟΡΗΣ, ΑΦΟΡΟΖΗΣ, ΠΑΡΙΣΗΣ, ΤΑΣΚΑΣ, ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ Ζ., ΜΙΚΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΡΑΣΙΤ, ΡΟΥΦΑΣ, ΣΤΑΜΠΟΥΛΤΖΗΣ, ΑΜΑΡΑΝΤΙΔΗΣ, ΔΑΪΡΕΤΖΗΣ, ΜΑΡΤΣΟΥΛΗΣ Θ, ΚΛΑΨΗΣ