Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

ΦΙΛΙΚΗ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ












Με στόχο τη συλλογή εμπειριών αλλά και την προετοιμασία του για την συνέχεια του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Φλώρινας η ομάδα του ΠΑΣ Φλώρινα αντιμετώπιση την 3η ομάδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ u17 και γνώρισε την ήττα με σκορ 3-1. Οι παίχτες του ΠΑΣ αναχώρησαν από τη Φλώρινα με -8ο C και φτάνοντας στην ηλιόλουστη Θεσσαλονίκη πάτησαν στεγνό γήπεδο μετά από 10 μέρες προπονήσεων σε κλειστό γυμναστήριο. Η ομάδα του ΠΑΣ παρατάχθηκε με νεανικό σχήμα αφού αγωνίστηκαν πολλοί παίχτες από τη Β΄ομάδα και από το Παιδικό τμήμα. Οι νεαροί παίχτες του ΠΑΣ δεν άντεξαν το ρυθμό των αντιπάλων τους αλλά έχοντας σχετικά καλή εμφάνιση δημιούργησαν 3-4 ευκαιρίες για γκολ με τους Μπάρδα, Φρεντίνο και Μήνο να μην βρίσκουν στόχο ενώ ένα καλό σουτ του Τουριάνη στο 2ο ημίχρονο κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Σολεϊμέζογλου. Το μοναδικό τέρμα του ΠΑΣ πέτυχε με πλασέ ο νεαρός Γεωργόπουλος που εκμεταλλεύτηκε λάθος της αντίπαλης άμυνας.

Την συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε γήπεδο των ΤΕΦΑΑ στη Θέρμη παρακολούθησε ο υπεύθυνος ακαδημιών του ΠΑΟΚ Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος καθώς και ο υπεύθυνος της u20 και u17 του ΠΑΟΚ Κυριάκος Αλεξανδρίδης αλλά και ο τερματοφύλακας της u20 και της Εθνικής Νέων Νίκος Μελίσσας.

Την αποστολή του ΠΑΣ συνόδεψαν και αρκετοί γονείς και φίλοι της ομάδας από την Φλώρινα.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ: ΣΤΟΪΚΟΣ, ΚΑΡΑΚΟΛΗΣ, ΔΟΡΗΣ, ΤΑΣΚΑΣ, ΓΙΑΝΓΚΟΥΛΙΔΗΣ (ΚΡΟΥΣΟΡΑΤΗΣ), ΔΗΜΚΟΥ (ΤΣΑΡΛΙΚΗΣ), ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ (ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ), ΤΟΥΡΙΑΝΗΣ, ΜΗΝΟΣ (ΤΣΟΛΑΚΗΣ), ΜΠΑΡΔΑΣ, ΡΑΜΑ (ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ)