Τρίτη 10 Απριλίου 2012

3 στα 3 για το ΠΑΙΔΙΚΟ τμήμα του ΠΑΣ...


...στο Τουρνουά της Ακαδημίας του Νηρέα Βέροιας που πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 7-9 Απριλίου στα εκπαιδευτήρια Σαφαρίκα στην Βέροια. Η αποστολή του ΠΑΣ αφού κατέλυσε στο Hotel Αιγές έδωσες τρεις αγώνες στα πλαίσια του τουρνουά αποκομίζοντας ισάριθμες νίκες.
Στον 1ο αγώνα ο ΠΑΣ αντιμετώπισε την Ακαδημία Cosmos N. Μουδανιών και επικράτησε με σκορ 5-0 με τον Παρίση από κοντά να ανοίγει το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό μετά από σουτ του Παπαγιάννη στο δοκάρι. Στο 21΄και πάλι ο Παρίσης με ατομική προσπάθεια κάνει το 2-0. Στο 38΄ και στο 63΄ο Ρόμπης μετά από 2 κάθετες του Παρίση ανεβάζει κι άλλο τον δείκτη του σκορ. Ενώ στο 75ο ο Κυρκόπουλος με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το τελικό 5-0.

Στον 2ο αγώνα ο ΠΑΣ αντιμετώπισε τον Αγροτικό Αστέρα Αγ. Βαρβάρας και πήρε τη νίκη με σκορ 4-2. Τα γκολ του ΠΑΣ πέτυχαν στο 1ο ημίχρονο οι Δερμιτζάκης και Κυρκόπουλος ενώ στην επανάληψη ο Ρόμπης και πάλι ο Κυρκόπουλος έκλεισαν το σκορ.

Στο 3ο και τελευταίο αγώνα με αντίπαλο την Arsenal Πιερίας ο ΠΑΣ κέρδισε με σκορ 4-0 με τον Γιαννόπουλο να ξεκλειδώνει την άμυνα των κανονιέρηδων στο 38ο ο Δερμιτάκης διπλασίασε τα τέρματα για τον ΠΑΣ ενώ ο Ρόμπης με 2 διαγώνια σουτ πέτυχε τα τελευταία γκολ των αγώνων.

Την απονομή του Τροπαίου στον αρχηγό του ΠΑΣ Γιώργο Κυρκόπουλο έκανε ο πρώην ποδοσφαιριστής Σαιτιώτης που παρακολούθησε τους αγώνες. Επίσης τους αγώνες παρακολούθησε ο προπονητής του Πιερικού Χατ΄ζρας καθώς και πλήθος κυνηγών ταλέντων.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ: ΜΑΡΚΟΥΛΗΣ, ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΡΟΥΦΑΣ, ΜΕΛΣΑΝΓΚΟΣ, ΠΑΛΑΝΤΖΑΣ, ΓΙΑΝΓΚΟΥΛΙΔΗΣ, ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ, ΔΟΡΗΣ, ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΕΣΙΔΗΣ, ΚΥΡΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΡΟΜΠΗΣ, ΠΑΡΙΣΗΣ, ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ