Σάββατο 5 Μαΐου 2012

ΝΤΕΡΜΠΙ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ...

...που δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτε από αντίστοιχα ανδρικά ντέρμπι, αποδείχθηκε ο αγώνας για το παιδικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Φλώρινας μεταξύ του Μακεδονικού Αγίου Παντελεήμονα και του ΠΑΣ Φλώρινα. Οι δύο ομάδες έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο με τον Μακεδονικό να προηγείται στο 1ο ημίχρονο με μακρινό σουτ και με γκολ σε αντεπίθεση να ανεβάζει το δείκτη του σκορ σε 2-0. Οι παίχτες του ΠΑΣ προσπάθησαν να παίξουν στρωτό ποδόσφαιρο δημιούργησαν και έχασαν αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο αλλά τους έλειψε το πάθος και η αυτοσυγκέντρωση και έτσι δεν μπόρεσαν να βρουν το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Ο Παπαγιάννης σε 3 περιπτώσεις καθώς και ο Κεσίδης,  ο Ρόμπης και ο Κυρκόπουλος σε άλλες δεν στάθηκαν τυχεροί, και οι ιδιαίτερα μαχητικοί και παθιασμένοι γηπεδούχοι κρατούσαν το υπέρ τους αποτέλεσμα. Στο 2ο ημίχρονο η ομάδα του ΠΑΣ και πάλι χωρίς ιδιαίτερο άγχος προσπάθησε να παίξει το ποδόσφαιρο που ξέρει και κατάφερε να ισοφαρίσει με 2 τέρματα του αρχηγού Κυρκόπουλου χάνοντας παράλληλα αρκετές ευκαιρίες με τον ίδιο ποδοσφαιριστή σε 3 περιπτώσεις αλλά και με τους Ρόμπη, Γεωργόπουλο σε άλλες. 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ: ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (ΜΑΡΚΟΥΛΗΣ), ΠΑΛΑΝΤΖΑΣ (ΜΙΣΙΟΣ), ΡΟΥΦΑΣ (ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ), ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ, ΔΟΡΗΣ, ΚΕΣΙΔΗΣ, ΚΥΡΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΡΟΜΠΗΣ (ΜΑΡΤΣΟΥΛΗΣ), ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ (ΚΛΑΨΗΣ), ΠΑΡΙΣΗΣ (ΜΙΚΡΟΠΟΥΛΟΣ)

Πριν τον αγώνα του ΠΑΙΔΙΚΟΥ συναντήθηκαν και οι ομάδες ΠροΠαίδων των 2 ακαδημιών με τον ΠΑΣ να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να επικρατεί των αντιπάλων του με σκορ 0-8. Τα γκολ του ΠΑΣ πέτυχαν οι Λιάσος 2, Γκούλος, Γροσδάνης, Παλιάρης, Σελεμίδης, Τσώτσος, Γαζέας

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ: ΠΑΤΙΛΗΣ, ΚΟΥΣΙΑΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ, ΓΚΟΥΛΟΣ, ΠΑΛΙΑΡΗΣ, ΤΣΩΤΣΟΣ, ΛΙΑΣΟΣ, ΣΕΛΕΜΙΔΗΣ, ΓΕΖΕΑΣ, ΓΡΟΣΔΑΝΗΣ