Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

ΈΝΤΟΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΜΉΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ...

...το διήμερο 19-20 Μαϊου 2012 αφού το πρόγραμμα του παιδικού τμήματος περιελάμβανε 2 αγώνες στα πλαίσια του ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ της ΕΠΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ. Το Σάββατο η ομάδα του ΠΑΣ αντιμετώπισε εντός έδρας την ομάδα του Απόλλωνα Αμμοχωρίου και έχοντας πολύ καλή απόδοση επικράτησε με σκορ 3-0 με τον τερματοφύλακα του Αμμοχωρίου Πανόπουλο να σώζει την ομάδα του σε περισσότερες από 10 φάσεις μη επιτρέποντας το σκορ να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις. Τα γκολ του ΠΑΣ πέτυχαν οι Παρίσης, Χατζής και Δόρης με πέναλτι.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ: ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΟΡΗΣ, ΡΟΥΦΑΣ, ΓΙΑΝΓΚΟΥΛΙΔΗΣ, ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ, ΚΕΣΙΔΗΣ, ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ, ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΡΤΣΟΥΛΗΣ (ΧΑΤΖΗΣ), ΠΑΡΙΣΗΣ

Την Κυριακή η ομάδα του ΠΑΣ είχε σαφώς πιο εύκολο έργο αφού αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Μελιτέα Μελίτης και κατάφερε από το ημίχρονο να πετύχει 7 γκολ και οι παίχτες της ομάδας να ρίξουν στροφές στην επανάληψη με τον δείκτη του σκορ να σταματάει στο 3-8. Τα γκολ για τον ΠΑΣ πέτυχαν οι Κυρκόπουλος, Παρίσης 3, Γεωργόπουλος 3 και Δόρης.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ: ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΛΑΝΤΖΑΣ, ΡΟΥΦΑΣ, ΓΙΑΝΓΚΟΥΛΙΔΗΣ, ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ (ΓΚΟΥΛΟΣ), ΚΕΣΙΔΗΣ, ΔΟΡΗΣ, ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΡΤΣΟΥΛΗΣ (ΤΣΩΤΣΟΣ),  ΠΑΡΙΣΗΣ, ΚΥΡΚΟΠΟΥΛΟΣ.

Στα πλαίσια του αγώνα του ΠΑΙΔΙΚΟΥ πρωταθλήματος συναντήθηκαν και τα μικρότερα τμήματα υποδομής των 2 ομάδων με τα εξής αποτελέσματα:
2000-01 ΜΕΛΙΤΗ - ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ 0-12
2003-04 ΜΕΛΙΤΗ - ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ 6-8
2005+ ΜΕΛΙΤΗ - ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ 1-7