Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΜΟΧΩΡΙ Ο ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ...

επικρατώντας του τοπικού Αππόλωνα με σκορ 0-3 σε ένα παιχνίδι που παρακολούθησαν αρκετοί φίλοι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της περιοχής. Οι παίχτες του ΠΑΣ ήταν κυρίαρχοι στον αγωνιστικό χώρο και με όπλο την πολύ καλή αμυτνική λειτουργία δημιούργησαν την 1η ευκαιρία του αγώνα στο 10ο λεπτό με ένα καλοτραβηγμένο φάουλ του Μπαμπάρη που απέκρουσε σε κόρνερ ο Κιβωτίδης με υπερένταση. Στο 14ο λεπτό ο Κωτσόπουλος σε μία χαμένη μπαλιά επανέφερε με δύναμη την μπάλα η οποία πήρε περίεργη τροχιά και κατέληξε στο παράθυρο της εστίας του Αμμοχωρίου ανοίγοντας το σκορ. Στο 23ο λεπτό ο Γεωργιάδης από το Αμμοχώρι δοκίμασε από τη δεξιά γωνία του Ναλπαντίδη με κεφαλιά σε κόρνερ του Πλαγιάντση να ισοφαρίσει με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ και στο 37ο ο Μπαμπάρης για τον ΠΑΣ έπιασε κεφαλιά από παρόμοια θέση με την μπάλα να περνάει και πάλι λίγο άουτ. Στο 43ο λεπτό ο Γλούφτσης πέρασε την μπάλα κάθετα στο Μπαμπάρη που έδωσε δεξιά μέσα στην περιοχή για τον Μπατμά και αυτός σέντραρε δυνατά με τον επερχόμενο Κωφίδη να κεραυνοβολεί και τον Κιβωτίδη ο οποίος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την μπάλα και τον επόπτη να δείχνει ότι η μπάλα πέρασε την γραμμή. 
Στο 2ο ημίχρονο και στο 56΄ο Μπαμπάρης είχε από καλή θέση μιά κεφαλιά άουτ μετά από εκτέλεση φάουλ του Κωφίδη ενώ στο 57΄ και πάλι ο Κωφίδης έβγαλε σε καλή θέση από δεξιά τον Μπαμπάρη αυτός σέντραρε με μία επαφή και ο Γυφτόπουλος από το ύψος του πέναλτι με κεφαλιά δεν μπόρεσε να διευρύνει και άλλο τον δείκτη του σκορ. Στο 65΄ για άλλη μία φορά ο Κωφίδης έβγαλε΄σε καλή θέση τον Γυφτόπουλο που απέφυγε τον Σεκουλίδη μπήκε στην περιοχή και περνώντας και τον Σιαμπανίδη ανατράπηκε με τον διαιτητή να δείχνει το πέναλτι. Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Ανδρέας Μπαμπάρης που έγραψε το τελικό 0-3. Στο 78΄ο ιδιαίτερα κινητικός Γυφτόπουλος πήρε την μπάλα από το κέντρο και αφού ξεπέρασε τον τελευταίο αμυντικό του Αππόλωνα "έσκαψε"τον Κιβωτίδη με την μπάλα να περνάει λίγο έξω από τα δοκάρια. Στο 83ο λεπτό ο Γυφτόπουλος έκλεψε την μπάλα από τον Γεωργιάδη και αφού μπήκε στην αντίπαλη περιοχή έσπασε την μπάλα έσπασε την μπάλα στον επερχόμενο Γκατζόπουλο που από καλή θέση σούταρε ψηλά άουτ.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ: ΝΑΛΠΑΝΤΙΔΗΣ, ΚΑΡΑΚΟΛΗΣ, ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΑΣΚΑΣ, ΤΣΙΡΩΝΗΣ, ΓΛΟΥΦΤΣΗΣ, ΜΠΑΤΜΑΣ (55΄ ΚΕΣΙΔΗΣ), ΓΚΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΠΑΜΠΑΡΗΣ (70΄ ΡΑΜΑ), ΚΩΦΙΔΗΣ (65΄ ΜΕΚΟΛΛΙ)