Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Παρουσία του ΠΑΣ Φλώρινα και στο 7ο Τουρνουά του Ατρόμητου Πτολεμαϊδας

Την τελευταία τους εξόρμηση για τη σεζόν που σιγά σιγά φτάνει στο τέλος της πραγματοποίησαν τα μικρότερα τμήματα του ΠΑΣ Φλώρινα συμμετέχοντας στο 7ο Τουρνουά Παιδικού Ποδοσφαίρου που διοργάνωσε ο Ατρόμητος Πτολεμαϊδας. Ο ΠΑΣ Φλώρινα ταξίδεψε στη γειτονική πόλη με 3 τμήματα και 35 ποδοσφαιριστές το μεσημέρι της Δευτέρας 16-6-2014 που αγωνίστηκαν με σκοπό την ποδοσφαιρική απόλαυση και την εφαρμογή τεχνικών που τα παιδιά είδαν την 1η αγωνιστική του Μουντιάλ. Το τμήμα Τζούνιορ (2003-04) ξεκίνησε με ήττα από τον Αετό με σκορ 2-1 (Παπαδόπουλος Χ.) αλλά στην συνέχεια επικράτησε διαδοχικά με σκορ 2-0 της 1ης ομάδας του Παναργειακού (Ντούρος, Παπαναούμ) και με 1-0 της δεύτερης ομάδας του ίδιου συλλόγου (Ντούρος), στην τελευταία αναμέτρηση ο ΠΑΣ ήρθε ισόπαλος με σκορ 0-0 με τον Κολινδρό. Στην Κατηγορία των ΠροΤζούνιορ οι παίχτες του ΠΑΣ νίκησαν με σκορ 1-0 τον Αετό (Παπαδόπουλος Θ.) έχασαν με σκορ 7-1 από την Αναγέννηση Πτολεμαϊδας (Μαρκούλης) και νίκησαν τον Παναργειακό με σκορ 3-1 (Τράϊκος, Παπαδόπουλος Θ., Αποστολίδης). Οι Bambini του ΠΑΣ Φλώρινα ήρθαν 3-3 με τον Αετό (Τριγωνίδης, Πισλίνας, Γιουρούκης), νίκησαν με σκορ 3-0 τον Ηρακλή Πτολεμαϊδας (Τριγωνίδης, Παπαθανασίου, Πισλίνας) και με σκορ 4-1 την Αναγέννηση Πτολεμαϊδας (Παπαθανασίου, Πισλίνας, Τριγωνίδης, Γιουρούκης). 
Οι παίχτες της Ακαδημίας του ΠΑΣ θα προπονηθούν αυτή την εβδομάδα και την Παρασκευή 20-6-2014 στις 18:00 θα κλείσουν την χρονιά με απονομή μεταλλίων και κυπέλλων πρωταθλητών των πρωταθλημάτων της ΕΠΣΦ.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ:
ΤΖΟΥΝΙΟΡ (2003-04): ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ, ΜΠΑΛΚΟΣ, ΜΠΟΥΜΠΗΣ, ΚΟΥΒΑΡΑΣ, ΝΤΟΥΡΟΣ, ΜΠΟΥΤΑΚΗΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Χ., ΓΚΙΝΟΥΔΗΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΚΩΝ/ΝΙΔΗΣ, ΤΡΙΓΩΝΙΔΗΣ Π., ΠΑΠΑΝΑΟΥΜ, ΔΗΜΤΣΙΟΣ
ΠροΤΖΟΥΝΙΟΡ (2005-06): ΔΕΡΜΑΤΙΔΗΣ Α., ΜΑΡΚΟΥΛΗΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣΘ., ΜΠΑΣΟΥΡΗΣ, ΝΤΩΝΟΣ, ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ, ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΣ, ΤΡΑΪΚΟΣ, ΜΟΥΚΑΣ Ε., ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ, ΚΟΪΔΗΣ Κ., ΔΕΡΜΑΤΙΔΗΣ Ε.
ΒΑΜΒΙΝΙ (2007+): ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΓΙΟΥΡΟΥΚΗΣ,ΠΙΣΛΙΝΑΣ, ΚΟΪΔΗΣ Α., ΤΡΙΓΩΝΙΔΗΣ Ε., ΜΟΥΚΑΣ Κ., ΔΕΡΜΑΤΙΔΗΣ Δ.