Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

ΦΙΕΣΤΑ & ΤΕΛΕΤΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗΣ ΛΗΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ...

....με τις απονομές των τροπαίων του Πρωταθλητή στο Παιδικό (1999-00) και Προπαιδικό τμήμα (2001-02) των Πρωταθλημάτων που διοργανώνει η ΕΠΣΦ, καθώς και αναμνηστικών μεταλλίων στα πιο μικρά τμήματα της Ακαδημίας. Την απονομή του Κυπέλλου στο Παιδικό τμήμα έκανε στο κεντρικό στάδιο του ΔΑΚ Φλώρινας ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Φλώρινας κος Αντωνιάδης Κων/νος ενώ στην ομάδα του Πρόπαιδικού τμήματος ο Αντιπρόεδρος κος Δούμτσης Κων/νος. 

Το Παιδικό τμήμα τελείωσε το πρωτάθλημα με 43 βαθμούς έχοντας 14 νίκες, 1 ισοπαλία και μόλις μία ήττα. Οι Παίδες πέτυχαν 70 τέρματα και δέχθηκαν μόλις 19. Οι Πρόπαιδες συγκέντρωσαν 28 βαθμούς έχοντας 9 νίκες και μόλις μία ισοπαλία πετυχαίνοντας 68 τέρματα ενώ δέχθηκαν μόνο 6.

Το κεντρικό γήπεδο χωρίστηκε σε 3 μικρότερα γηπεδάκια και δόθηκαν οικογενειακά παιχνίδια επίδειξης μεταξύ των δύο πρωταθλητριών ομάδων Παιδικού vs Προπαιδικού που για την ιστορία έληξε με σκορ 1-0 για τους "μεγάλους" με γκολ που πέτυχε ο Γαζέας. Στα δύο μικρότερα γηπεδάκια αγωνίστηκαν τα τμήματα Junior1 (2003-04) vs Junior2 (2004-05) και τα τμήματα Projunior (2006-07) vs Bambini (2008+). 

Στην εκδήλωση είχε έντονη παρουσία και το τμήμα Παιδαγωγικής Γυμναστικής του ΠΑΣ Φλώρινα με τους λιλιπούτιους αθλητές του να παίζουν μπροστά στο κοινό τους τα αγαπημένα τους παιχνίδια. 

Πλήθος γονέων, συγγενών και φίλων του ΠΑΣ Φλώρινα παρακολούθησε την εκδήλωση ανανεώνοντας το ραντεβού για τις 25 Αυγούστου που είναι η πρώτη μέρα έναρξης της νέας σεζόν. 

Τα δύο αγωνιστικά τμήματα του ΠΑΣ  ΦΛΩΡΙΝΑ θα πάρουν μέρος στο 3ήμερο τουρνουά Ακαδημίων ΠΑΟΚ Football Prints που ξεκινάει αύριο στη Θεσσαλονίκη.