Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Προπόνηση μετα ....Προέδρου!!

Μια ευχάριστη έκπληξη επιφύλασσε η χτεσινή προπόνηση του ΠΑΣ Φλώρινα που συνεχίζει την προετοιμασία του εν όψη της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου στις εγκαταστάσεις του ΑΡΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ!! Είχε προπόνηση όχι μετά μουσικής αλλά... μετά του προέδρου του ΠΑΣ Φλώρινα Θεόδωρο Ουλιάρη !! Τον πρόεδρο του συλλόγου συνόδευαν τα δυο του παιδιά Έλενα και Στέφανος (μάλιστα ο μικρός ήταν  ντυμένος στα χρώματα του συλλόγου) αλλά και οι διακεκριμένοι δημοσιογράφοι Πέτρος Ευθυμίου και Γιώργος Περιβολάρης των radioflorina.blogspot.gr και neaflorina.blogspot.com αντίστοιχα με σκοπό την κάλυψη του γεγονότος.
Ο Πρόεδρος Θεόδωρος Ουλιάρης αφού χαιρέτησε τους παίκτες του συλλόγου, με λίγα λόγια αλλά ουσιώδη, τους ανέλυσε και αυτός με την σειρά του το φετινό ευοίωνο πλάνο της ομάδος.
<<Την επιστροφή του Πρωταθλητή ΠΑΣ Φλώρινα στη θέση του >> .
Εξήρε την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών της ομάδος και εξέφρασε την ευχαρίστησή του  για το ζήλο,το σθένος αλλά  και τον <<ίδρωτα >> που στην κυριολεξία  χύνουν καθημερινά οι προπονούμενοι !! Κλείνοντας την ομιλία του διαβεβαίωσε  τους παίκτες της ομάδος πως μαζί με τους ανθρώπους  του Δ.Σ,θα είναι πάντα στο πλευρό των παικτών για ότι και αν χρειαστούν!!
Οι ποδοσφαιριστές ξέσπασαν σε χειροκροτήματα  ενθουσιασμού  αμέσως δίνοντας ένα τόνο συγκίνησης αλλά και αμέριστης χαράς σε όλους τους παρευρισκόμενους.
Στα αγωνιστικά η χτεσινή προπόνηση είχε πολύ δουλειά πάνω στην τακτική ανάπτυξης του παιχνιδιού της ομάδος με ομολογουμένως θεαματικά αποτελέσματα. Οι προπονήσεις συνεχίζονται βάση προγράμματος.
Υ.Γ Μετά την προπόνηση κατέφτασαν στο γήπεδο για όλους κεράσματα προσφοράς του Προέδρου μας.!!
Ο Πρόεδρος του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ Θεόδωρος Ουλιάρης
Το μέγεθος του στόχου ταξιδεύει τους παίκτες της ομάδος.......
Το σύμβολο της νίκης απο τον Ντενίζ!!
Τα χαμόγελα που ποτέ δεν λείπουν


Και η ομοιομορφία σημάδι της δουλειάς που γίνεται!!