Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ - Π.Α.Σ ΦΛΩΡΙΝΑ 1-2!!

DEJA VU το λένε στα  Γαλλικά. Γραφτό,πεπρομένο,τυχερό? στα Ελληνικά.
Κάρμα στα Ινδουιστικά. Όπως και να το πεις το ξανάκανε ο Π.Α.Σ και πέρασε δια πυρός και σιδήρου μέσα στον Αγ.Παντελεήμονα κερδίζοντας τον Μακεδονικό με το ίδιο σκορ (πριν λίγων ημερών) και στις καθεστηρήσεις με το ίδιο σκορ 1-2! 
Υπό ιδανικές καιρικές συνθήκες διεξήγχθει για το θεσμό των Play off ο χθεσινός αγώνας με φόντο το χιονισμένο Βόρρα και την Λίμνη του Αγ.Παντελεήμονα .
Στο 3΄ με κεφαλιά ο Κώστας Τσίγλης ανοίγει το σκορ μετά από σέντρα του Παύλου Γυφτόπουλου.
Στο ακυρώνεται λανθασμένα κατά την εκτίμηση μας γκολ που πέτυχε ο αρχηγός Παύλος Γυφτόπουλος μετά από υποδειγματική πάσα του Λάζαρου Φωστηρόπουλου.
Στο 19΄ δοκάρι για τον Π.Α.Σ αφού ο Κώστας Τσίγλης σημάδεψε το αριστερό δοκάρι του Ταρτόρα
Στο 26΄ καρφωτή κεφαλιά του Παύλου Γυφτόπουλου μπλοκάρει ο Ταρτόρας.
Στο 35΄ διώχνει σωτήρια πάνω στη γραμμή του τέρματος του Π.Α.Σ  με κεφαλιά ο Σάκης Γεωργόπουλος.Πιέζει ο Μακεδονικός΄.
Στο 40΄ καταλογίζεται πέναλτι σε ανατροπή παίκτη του Μακεδονικού.Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο πρώτος σκόρερ του φετινού Πρωταθλήματος Ιορδάνης Ρωμαίος.Εκτελεί δυνατά όμως ο καλά διαβασμένος Κώστας Στόικος αποκρούει σωτήρια και κρατάει το 0-1.
ΗΜΙΧΡΟΝΟ 
Δυνατό παιχνίδι ,πλούσιο το θέαμα.Μπήκε πιο δυνατά στην αρχή Ο Π.Α.Σ πέτυχε γρήγορο γκολ και κρατάει μέχρι στιγμής το 0-1. Ο Μακεδονικός αιφνιδιάστηκε με το γρήγορο τέρμα που δέχτηκε όμως επανήλθε από το 30΄ και μετά και ατύχησε στο χαμένο πέναλτι.
Στο 53΄ σε απευθείας εκτέλεση φάουλ  του Θ. Τασόπουλου ο Ταρτόρας διώχνει σωτήρια σε κόρνερ.
Στο 70΄ σε επίθεση του Μακεδονικού προσπαθεί να μπλοκάρει την μπάλα ο Στόικος .Αυτή παίρνει περίεργα φάλτσα και του φεύγει από τα χέρια .Στη φάση μπαίνει παίκτης του Μακεδονικού και ενώ ξαναγίνεται κάτοχος της μπάλας ο τερματοφύλακας του Π.Α.Σ ο Διαιτητής σφυρίζει πέναλτι και αποβάλει τον Στόικο. Εδώ αρχίζουν οι έντονες διαμαρτυρίες του πάγκου του Π.Α.Σ και προς στιγμή υπήρξε σύρραξη που είχε ως αφορμή την 20΄(εικοσάλεπτη)διακοπή του αγώνα.Με την έναρξη του παιχνιδιού την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε και πάλι ο Ρωμαίος που αυτή την φορά ευστοχεί απέναντι στον Γιάννη Κούσια γράφοντας το 1-1.
Πιέζει ο Μακεδονικός αλλά ο Π.Α.Σ βρίσκει διαδρόμους καθώς αντεπιτίθεται.
Στο 89΄μετά από μπαλιά του Παύλου Γυφτόπουλου  στον επερχόμενο Σάκη Γεωργόπουλο που μόνος απέναντι στον Ταρτόρα σούτάρει άουτ.Τρομερή ευκαιρία για τον Π.Α.Σ
Όμως έτσι όπως ξεκίνησα με το DEJA VU στο 90΄και φεύγα ίδια ακριβώς φάση όμως αυτή την φορά ο Σάκης Γεωργόπουλος με δυνατό συρτό σουτ κάνει το 1-2!!  Χαμός στο μπάγκο του Π.Α.Σ,τρελά πανηγύρια των παικτών του.
ΛΗΞΗ 
Σπουδαία επιτυχία για τον Π.Α.Σ καθώς έφυγε από την έδρα του μαχητικού Μακεδονικού  με το διπλό.Τίποτα δεν έχει τελειώσει καθώς και βαθμολογικά όλα μπορεί να συμβούν. Είδωμεν....συνεχίζουμε!! 
Π.Α.Σ :ΣΤΟΪΚΟΣ(70΄Αποβολή), ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ, ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ, Β.ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΣΙΓΛΗΣ, ΓΛΟΥΦΤΣΗΣ, ΜΠΑΓΑΣ(75΄ΓΚΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ) , ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ , ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΟΣ,ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ(50¨ΛΕΖΑΚΗΣ),Θ.ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ(70΄ΚΟΥΣΙΑΣ)








Η Οικογένεια Κελεσίδη κοντά στους αγώνες του Π.Α.Σ




Ο πρώτος σκόρερ του φετινού Πρωταθλήματος Ιορδάνης Ρωμαίος
με τον προπονητή του Π.Α.Σ Τάκη Παπαθανασίου

CIGLITO













Ο Καλός φροντιστής της ομάδος μας Πέτρος!











Ο Πρόεδρος της κοινότητας Φλώρινας Νίκος Μουρατίδης
 Υποστηρικτής  της ομάδος του Π.Α.Σ











Τα Παληκάρια του Π.Α.Σ