Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ - ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ 1-2!

Χτες στο γήπεδο του Μακεδονικού Αγ. Παντελεήμονα έπεσε η αυλαία του φετινού Πρωταθλήματος της Α΄κατηγορίας της Ε.Π.Σ Φλώρινας που βρήκε πρώτη στην βαθμολογία  την ομάδα του Π.Α.Σ Φλώρινα καθώς επικράτησε στο  Derby της σαιζόν του τοπικού Μακεδονικού με 1-2.
Φανταστικό παιχνίδι με δυνατές μονομαχίες και τρομερές εναλλαγές συναισθημάτων.Και οι δυο ομάδες κυνηγούσαν την νίκη καθώς θα εξασφάλιζαν την πρωτιά στα playoff με 5 βαθμούς ο πρώτος ενώ ο δεύτερος 2 βαθμούς.
Ιδιαίτερες κλασικές  φάσεις χαμένων ευκαιριών δεν υπήρξαν καθώς οι κλειστές άμυνες και τα ενισχυμένα κέντρα δεν βοήθησαν.
Στο 65΄λεπτό ο Σουσανίδης μετά από ολιγωρία και ασθενή απόκρουση των αμυντικών του Π.Α.Σ με πλασέ έγραψε το 1-0 υπό τρομερών πανυγηρισμών παικτών και οπαδών του Μακεδονικού Αγ. Παντελεήμονα!
Στο 87΄λεπτό ο αρχηγός του Π.Α.Σ Φλώρινα Παύλος Γυφτόπουλος δεν είχε πει την τελευταία κουβέντα.
Με προβολή μετά από  εκτέλεση κόρνερ έφερε το παιχνίδι στα ίσια!      1-1.  Όλοι η ομάδα του Π.Α.Σ Φλώρινα  ένα σώμα - μια ψυχή. Και ενώ κάθε δευτερόλεπτο του παιχνίδι κυλούσε αγχωτικά η λύτρωση ήρθε.
Στο 92΄λεπτό μετά από φάση διαρκείας μέσα στα καρέ του Μακεδονικού ο αριστεροπόδαρος Παύλος Γυφτόπουλος με δεξί σουτ  παρακαλώ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα της γηπεδούχου ομάδος του Αγ. Παντελεήμονα γράφοντας το 1-2!! Πανικός και αλλόφρονας ενθουσιασμός στους παίκτες της ομάδος της Φλώρινας αλλά και των οπαδών της που ακολούθησαν την ομάδα στη κρίσιμη αναμέτρηση  (Παρουσία Προέδρου και Δ.Σ) .
Λήξη του αγώνα ! Πρώτη η ομάδα του Π.Α.Σ Φλώρινα
To Δ.Σ του Π.Α.Σ Φλώρινα ευχαριστεί την ομάδα αλλά και το Δ.Σ του Μακεδονικού Αγ. Παντελεήμονα για την υποδειγματική φιλοξενία.Ευχάριστη νότα  ένδειξης αθλητικού πολιτισμού χωρίς το παραμικρό επεισόδιο η κόσμια παρακολούθηση του αγώνα απο φιλάθλους και των δυό ομάδων.
Υποδειγματική  η Διαιτητική τριάδα (Θεοδωρόπουλος,Κάτης,Δημόπουλος).
ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ: ΣΤΟΪΚΟΣ, ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ, ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ, Β.ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΣΙΓΛΗΣ, ΓΛΟΥΦΤΣΗΣ(ΡΟΥΦΑΣ), ΜΠΑΓΑΣ (ΠΑΡΙΣΗΣ), ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ (ΚΛΑΨΗΣ), ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ (Θ.ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ)
 Η βαθμολογία (τελική)
1. ΠΑΣ Φλώρινα 56 20 52
2. Μακεδονικός Αγίου Παντελεήμονα 59 18 50
3. Ερμής Αμυνταίου 53 25 40
4. Μέγας Αλέξανδρος Φλώρινας 58 34 38
5. Μελιτεύς Μελίτης 39 23 35
6. Απόλλων Αμμοχωρίου 43 36 31
7. Δικέφαλος Αετός Αγίας Παρασκευής 38 37 28
8. Μακεδονικός Βεύης 27 38 17
9. Άρης Λόφων 33 70 16
10. Ηρακλής Αρμενοχωρίου 21 48 8
11. Βίτσι Δροσοπηγής 5 83 -6
Το Βίτσι Δροσοπηγής έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα
Η βαθμολογία των play-off
1. ΠΑΣ Φλώρινα 5
2. Μακεδονικός Αγίου Παντελεήμονα 2
3. Ερμής Αμυνταίου 1
4. Μέγας Αλέξανδρος Φλώρινας
Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Φλώρινας η κλήρωση των play-off στην Α΄ Κατηγορία από την οποία θα αναδειχθεί ο πρωταθλητής.
Η διαδικασία θα ξεκινήσει τη Κυριακή αλλά είναι άγνωστες οι υπόλοιπες ημερομηνίες αφού ο Ερμής έχει υποχρεώσεις στο κύπελλο ερασιτεχνών.
Όπως είναι γνωστό ο πρωταθλητής πρέπει να δηλωθεί στην ΕΠΟ μέχρι τις 27 Απριλίου. 
Αν κάποιος δει τις ημερομηνίες θα διαπιστώσει ότι είναι πολύ περιορισμένες ειδικά αν ο Ερμής προκριθεί στην επόμενη φάση.
Αν γίνει αυτό η πιθανότητα να γίνουν αγώνες και το Μ. Σάββατο είναι πολύ πιθανή.

Το πρόγραμμα:
1η Αγωνιστή 4η (Κυριακή 5/4 16:30)
ΠΑΣ Φλώρινας- Μέγας Αλέξανδρος Φλώρινας
Μακεδονικός Αγίου Παντελεήμονα- Ερμής Αμυνταίου
2η Αγωνιστή 5η
Μέγας Αλέξανδρος Φλώρινας- Μακεδονικός Αγίου Παντελεήμονα
Ερμής Αμυνταίου- ΠΑΣ Φλώρινας