Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Π.Α.Σ ΦΛΩΡΙΝΑ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΡΜΕΝΟΧΩΡΙΟΥ 1 - 1

Τους πρώτους του <<μουσκεμένους>> στην κυριολεξία  εντός έδρας βαθμούς άφησε το περασμένο Σάββατο  υπό καταρρακτώδες βροχή στο Δ.Α.Κ Φλώρινας ο Π.Α.Σ και μάλιστα με αντίπαλο τον ουραγό Ηρακλή Αρμενοχωρίου αφού οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1.
Η ομάδα της Φλώρινας ξεκίνησε καλά καθώς προηγήθηκε νωρίς,έτρεξε και δημιούργησε πολλές φάσεις, είχε ευκαιρίες, δοκάρι  όμως οι τελικές της προσπάθειες δεν έβρισκαν στόχο. Διαμαρτύρεται εντόνως για δύο (2) μη καταλογισμένα πέναλτι υπέρ του,που κακώς δεν σφυρίχτηκαν ,καθώς έτσι δεν του δόθηκε έτσι η δυνατότητα δικαίως να καθαρίσει το παιχνίδι.

Ο φιλοξενούμενος Ηρακλής Αρμενοχωρίου αντιστάθηκε,και έβγαλε πάθος στο παιχνίδι.
Στάθηκε αρκετά τυχερός καθώς του <<βγήκε>> το παιχνίδι των αντεπιθέσεων (έτσι σκόραρεαλλά και άτυχος συνάμα αφού και αυτός είχε δοκάρι πέρα του τέρματος που πέτυχε.
Οι  κυριότερες φάσεις: 
Στο 19΄Ωραία μπαλιά του Γεωργόπουλου στον Άγγελο Αλεξιάδη που με δυνατό σουτ ανοίγει το σκορ για τον Π.Α.Σ Φλώρινα 1-0.
Στο 35΄Ο Γεωργόπουλος κλέβει ωραία τη μπάλα από τους αντιπάλους του, βρίσκει με τη μία τον Μπάγα που πλασάρει από πλεονεκτική θέση άουτ...
Στο 36΄Εκτέλεση κόρνερ του Μπάγα βρίσκει τον Μπαμπάρη που με καρφωτή κεφαλιά στέλνει την μπάλα άουτ..
Στο 37΄Φοβερή κάθετη μπαλιά του Μπαμπάρη στο Γυφτόπουλο που μόνος τετ α τετ  με τον Κώνστα σουτάρει άουτ...
Στο 38΄Ο Γεωργόπουλος ανατρέπεται μετά από πίσω τράβηγμα αντιπάλου  (θα φανεί στο video η πρόθεση από την κίνηση του αμυντικού) εντός της περιοχής του Ηρακλή ..τίποτα δεν δίνεται.
Στο 39΄Μπαλιά του Αλεξιάδη βρίσκει τον Γυφτόπουλο που από καλή θέση σουτάρει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κώνστα.
Στο 41΄Καταπληκτική σέντρα του Σβίρου στο πίσω δοκάρι του Ηρακλή μόνος με το τέρμα πλασάρει με δύναμη ο Μπάγας στο κάθετο δοκάρι και άουτ...Μεγάλη ευκαιρία για τον Π.Α.Σ.
Στο 55΄Αλλαγή για τον Π.Α.Σ βγαίνει ο  Γεωργόπουλος και μπάινει ο Β.Γλούφτσης.
Στο 57΄Σέντρα ακριβείας του Μπάγα βρίσκει τον Μπαμπάρη που με καρφωτή κεφαλιά στέλνει την μπάλα άουτ..
Στο 62΄ Πάλι σέντρα του Μπάγα βρίσκει τον Γυφτόπουλο κεφαλιά άουτ..
Στο 63 ΄Αλλαγή για τον Π.Α.Σ βγαίνει ο Αλεξιάδης μπαίνει ο Τσώτσος.
Στο 70 ΄Κεραυνός από τον νεοεισελθέντα στον αγωνιστικό χώρο Ταφίλη τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Στόικου.
Στο 77΄ Φεύγει στη πλάτη της άμυνας του Π.Α.Σ ο Τραϊανός  Δημόπουλος που τσιμπάει ψιλοκρεμαστά  την μπάλα και τη στέλνει στο πίσω βάθος της εστίας του Στόικου 1-1..
Στο 78΄Εκτέλεση φάουλ από τον Θ. Τασόπουλο φέρνει  την μπάλα στη περιοχή του Ηρακλή.
Παίκτης του Αρμενοχωρίου στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα χρησιμοποιεί το χέρι του,εντός περιοχής ,στο άλμα που επιχειρεί ...δεν δίνεται τίποτα.
Στο 79΄Λίγο έλειψε να σκοράρει ο  Κάσα για το Ηρακλή καθώς σε δυνατό σουτ που εξαπέλυσε η μπάλα σκάει ξεγελάει τον Στόικο που καταφέρνει δύσκολα την τελευταία στιγμή  να διώξει σε κόρνερ.
ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Τα στατιστικά του αγώνα συντριπτικά υπέρ του Π.Α.Σ !!!
Ο Π.Α.Σ Φλώρινα με αγωνία αναμένει να κυκλοφορήσουν οι φάσεις του αγώνα από το www.florina-sport.blogspot.gr ελπίζοντας δημοσίως να δικαιωθεί. Εξελίξεις αναμένονται ....
ΓΙΑ ΤΟΝ Π.Α.Σ Φλώρινα έπαιξαν:
Στόικος,Ρούφας,Τσίγλης,Μπαμπάρης,Κελεσίδης,Αλεξιάδης(63΄Τσώτσος),Μπάγας,Θ.Τασόπουλος(75΄Βέρτκας),Σβίρος,Γεωργόπουλος(55΄Β.Γλούφτσης),Γυφτόπουλος