Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Γύριασαν ΄΄Ιω¨΄ και ΄΄΄Κόλᨨ - Υπέγραψαν στον Π.Α.Σ Φλώρινα Ιωαννίδης και Κυρκόπουλος

Την τελευταία στιγμή στην κυριολεξία και λίγο πριν εκπνεύσει η προθεσμία ο Π.Α.Σ Φλώρινα πραγματοποίησε δύο μεγάλες μεταγραφές- επιστοφές!
Γιώργος Ιωαννίδης και Κώστας Κυρκόπουλος τέθηκαν στην διάθεση του τεχνικού δίδυμου Βασιλείου - Παπαθανασίου με σκοπό να καταβάλουν τα μέγιστα έτσι ώστε η ομάδα της Φλώρινας να πετύχει τον φετινό της στόχο.
Ο εικοσιοκτάχρονος μεσοεπιθετικός (28) Γιώργος Ιωαννίδης  <<ΙΩ>> για την ομάδα μας, ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα με τα χρώματα του Π.Α.Σ Φλώρινα κατακτώντας μαζί του Πρωταθλήματα και Κύπελλα.Αργότερα αγωνίστηκε με ιδιαίτερη επιτυχία σε Ηρακλή Αρμενοχωρίου,Μελιτέα Μελίτης, Δικέφαλο Αετό Αγίας Παρασκευής,Μακεδονικό Αγ.Παντελεήμονα,Μακεδονικό Βεύης. Διακρίνεται για την ποιότητα και την ωριμότητα που διαθέτει στο παιχνίδι του.Τα τελειώματα του ακόμη τα θυμούνται οι φίλαθλοι του Π.Α.Σ καθώς φέτος για το θεσμό του Κυπέλλου και με τα χρώματα του Μακεδονικού Βεύης πέτυχε δύο ασύλληπτης ομορφιάς τέρματα εναντίον του Π.Α.Σ κάνοντας τους παρευρισκόμενους να παραμιλούν.

Γιώργος Ιωαννίδης

























Ο εικοσιεπτάχρονος (27) επιθετικός Κώστας Κυρκόπουλος ξεκίνησε και αυτός από τον Π.Α.Σ Φλώρινα κατακτώντας μαζί του Πρωταθλήματα και Κύπελλα Με το καλημέρα ξεχώρισε για την δεινή ικανότητα του στο σκοράρισμα.Μετά από δυο πετυχημένες χρονιές με τους <<ερυθρόλευκους >> πέταξε για τα σαλόνια της Β΄Εθνικής όπου αγωνίστηκε με τα χρώματα της Ιστορικής Καστοριάς.Ένας σοβαρός τραυματισμός σε συνδυασμό με διάφορες καταστάσεις   που διαδραματίστηκαν στην Καστοριά (υποβιβασμός) στέρησε στον <<Κόλα>> την δυνατότητα να πετάξει πιο ψηλά .Γύρισε στα πάτρια εδάφη (Άρης Λόφων) αποθεραπεύτηκε πλήρως και γεμάτος εμπειρίες-ώριμος όσο ποτέ είπε το τελικό ναι και γύρισε στο Π.Α.Σ Φλώρινα!
Το πολυβόλο του Π.Α.Σ διαθέτει τρομερά τελειώματα καθώς σουτάρει εξίσου καλά και με τα δυο πόδια.Η ταχύτητα  και η οσμή του γκολ που διαθέτει τον κατατάσουν φόβητρο για κάθε ομάδα!!
Γιώργο και Κώστα Καλώς ορίσατε και πάλι στην ομάδα της καρδιάς σας!!!